Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno, koji klinac se preseravaju s tim burkinijima? Ne svidja ti se nacin i kultura u zemlju koju si dosao, razligu, imas serijatskih drzava koliko hoces.
Oni nisu došli. Oni su rođeni Francuzi. Recimo Zinedin Zidane, Riberi itd
Treba i strane turiste u Dubaiju i Kataru natjerati da se ovako oblače, jer koji klinac imaju ići na takva mjesta i oblačiti se kako hoće, mimo običaja i tradicije tog kraja?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Po toj logici treba i kršćanskim turistkinjama u Dubaiju zabraniti kupanje jer njihov gologuzi način oblačenja ne priliči muslimanima, tamosnjoj kulturi i zakonu....
dubai je jedinstven,odi pedesetak kilometara od njega pa se probaj okupat gologuz
Tako je mimi. I u Sarajevu bi ja to sve zabranio. Nix gologuza carsijom hodati.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
serem vam se na demokratiju i onog core vaseg
Ovo je vec fobija. Ovim se samo ojacava terorizam, a to su vec francuski drzavljani i kako ih na ovaj nacin sprijecit da sutra ne prevrnu na stranu zla. Druga je stvar, sto je nelogicno obucen bit na plazi i takav se kupat.
vala i grdno ih je vidjeti, lafo na more i suncanje co grla zakopcana, zesce preseravanje ides gradom a pred tebe iskoci ninja nemas pojma ko je i sta je ispod onog crnila
ne samo braniti nego i protjerati tko god ne prihvata nacin zivota zemlje u kojoj zivi....da im je serijat provoditi po europi, bujrum u saudisku arabiju pa se kupaj u dimijama zaboli me
Kupanje u velikom kondomu😂....ja budala....
Sta bi tek za mene rekli?Ja ne ulazim u istu vodu ni gdje su Francuzi , Nijemci ni Arapi.
Ali cekajte. Zasto uopce taj burkini? Pa nije more pustinja. Ja razumijem da neki ljudi ne zele pokazavati previse koze i to je sasvim uredu, ali opet, cemu taj burkini? Postoje dvodijelni kupaci koji nose lokalne zene, na kraju krajeva postoji i kupaca odjeca koju ronici nose sto i noge prekriva ako im je do tog stalo... Al ne, ono hoce da se kupa u odjeci kao da se nalazi u sred pustinje 1850 god. i kao da je pjescana oluja pred vratima...
Ispravak. Zelio sam reci postoje jednodijelni kupaci koji nose i lokalne zene.
Ova gore na slici ko neki utopljenik da pluta...izgleda ko les a ne plivac. Nakaradno.
Ja danas u Alti pripisalo mi se i odem u WC muski i tamo ciste i upute me u zenski WC. Ja sta cu, sto se kaze sila Boga ne moli i ja u zenski kad tamo ove arpakinje kad sam ja usao koja je to panika nastala haha.
A meni se smijali jer sam neki dan na bazenu se kupao u čarapama,neće moje gole stopalo na pločicu.
Izgleda kao neka plutajuća lešina
zatvoriti sve nudističke plaže u Turskoj !
koliko moraš biti udaren u glavu da nošiš burkini na plaži.
Raja , šta se bavimo burkinijem , imamo mi gorući problem , Baketa , Čovkija i trubača iz Guče , da se njih otarasiti , da odahnemo..
misliš da su tri čovjeka problem, a njihovo uklanjanje rješenje?
sta sve i ko sve kod nas hoda, mozete jednu noc leci u dejtonskoj usranoj bosni a ujutro se probuditi u izmisljenoj islamskoj drzavi da vas kandzijom probude. zar neko misli stvarno da bosnu sva ta prica mimoilazi.