Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuska je članica Evropske unije, naše buduće domovine. Ako Bog da da se i Bosna priključi Evropskoj uniji do 2020. godine zajedno sa našim susjedima Crnom Gorom, Srbijom, Kosovom, Makedonijom i Albanijom. ''Ujedinjeni u različitosti'', to je moto EU-a. Treba podržati Francusku. Bio sam u Parizu prošle godine i ostao sam oduševljen. Mi trebamo držati do svog muslimanskog identiteta, ali naš mentalitet je evropski, ne bliskoistočni. Mi pripadamo Evropi i njoj trebamo biti okrenuti. Evo vidite da Arape Bosna previše ni ne zanima, puno puno više ulažu u Srbiju. Mi se trebamo okrenuti Austriji, Njemačkoj, Francuskoj, zemljama Skandinavije, Švicarskoj te bratskim slavenskim državama Češkoj, Slovačkoj i Poljskoj. To je naša budućnost dragi ljudi.
Orgat, nit te neko mrzi, nit te neko voli. Postoji na zapadu nešto što se zove poslovni interes. Mi da smo pametni bili bi nova Slovačka, država autoindustrije. Oni su iskoristili svoj nizak standard da dovuku automobilske fabrike u svoju zemlju iz zapadne Evrope. A kakav smo mi narod? Mi smo narod koji sa zebnjom gledaju u Azijate - Turke i Arape, kao nešto da nam pomognu. Jedino što su nam pomogli je što su se naotvarali džamija i islamskih centara od kojih se može živjeti. Svaka čast jedino turskoj investicijskoj kući TIKA koja je izgradila par fakulteta po BiH. Ostalo jedna velika nula. Puno više ulažu u Srbiju.
kao jedina zemlja gdje su vecinsko stanovnistvo muslimani bosna je trn u oku krscanskoj evropi, i to je cinjenica ! zele nas u EU zbog ekonomskih razloga, obostrane koristi, i nista vise...uglavnom svi zele vidjeti jaku BiH i trebamo ka tome ici...nema potrebe da se okrecemo ikome.
"Dobri stari" zapad, svakom loncu poklopac...
Jbg... Izgleda da bi taj Smak Svijeta dobro dosao u ovakvim vremenima...
A kada je pomoc bila potrebna Palestini (gazi) sto tada niste slali?
uskoro - idil pretvoren u prasinu, jer to im se i sprema !
Mozes ti pricati koliko hoces protiv HVO ali cinjenice su tu . U Zepcu sa dva pravca dvije Muslimanske brigade , sa druga dva pravca dvije Srpske brigade , u okruzenju totalnom pa gledaj Zepce i dan danas stoji , Hrvatski grad mozes mi ga samo pusit lajavac mali i nista vise
ako zelite znati sta se stvarnod esava, onda samo pogledajte sliku i bit ce vam jasno ko dan. https://hisstillsmallvoice.files.wordpress.com/2013/03/numbers-promised-land-1904-1947.jpg zavadi pa vladaj... samo mi je naroda zao sto njihove vodje nistane poduzimaju...
Naravno. Nas su klali i ubijali i silovali skoro 4 godine, pa ništa. Odlično ne-vjernici, radite baš onako kako treba!
kemal malovcic dosao sam samo da te vidim
vrhunko remek djelo
Nije lako pokrenuti vojnu akciju. Sjetimo se u Afganistanu talibani ratuju kamenjem i nista zivo nemaju, pa vec 12 godina im Amerikanci i NATO i Afganistanska vojska ne mogu nista. !2 godina se tuku sa njima i nisu ih porazili. Nije cudo sto vise niko nece da intervenise. Tesko je sa ekstremima izaci na kraj. Jedino da bace nuklearnu bombu, ali to bi bilo lose za nevine ljude u tim gradovima koje su opkolili ovi ekstremisti kao i za okolinu.
Svima krivi Amerikanci, a da ovi Arapi imaju atomsku davno bi bacili i na Ameriku i na Evropu. Po tome se vidi ko je primitivniji.
sve neki je.baci ..napadaju indijance...sto ko ne napadne Rusiju mater vam..
jel samo islamskim ili svim?
ako je svim ubit ce i tebe neko :D
Već su poslali, inspector Clouseau, na uviđaj...
Stizu legionari
Dajte samo MIR....to je sve.....
Kada je Gospodar tvoj nadahnuo meleke: “Ja sam s vama, pa učvrstite one koji vjeruju!” U srca nevjernika Ja ću strah uliti, pa ih vi po šijama udarite, i udarite ih po prstima. El Anfal Plijen Medina - 75 ajeta
​Predvodnici licemjera nisu prestali da se pojavljuju s vremena na vrijeme, svaki put kada im se ukaže prilika da udare na nešto od stubova ovog ummeta, ili da bi unijeli sumnju u nešto od opšte poznatih stvari u vjeri, te da bi iskorijenili islamski duh iz društva, pa koja je naša obaveza naspram takvih i kako da zaštitimo Ummet od njihova zla?
Digla se i *hala & vrana protiv muslimana.Francuski Don Quichotte misle tako lahko da unište nešto neunistivo.E pa Boga mi nece moći.
Politika zvana"kreiraj svog protivnika"
Kvaternik mts u pm orangutane
Francuski general Bertrand Rack-Madou je na ovu vijesti rekao: "Spremni smo, napravili smo ugovor sa lokalnim fabrikama i nekim zenturacama da nam siju bijele zastave. Znamo da se radi o motiviranom neprijatelju koji je sasvim sposoban da se suprotstavi nasim naporima i vojnoj sili. Zbog toga, odlucili smo da udjemo sto kasnije u ovaj konflikt ISIL-a i Amerike jer bi bilo ofirno da se opet predamo na prvoj godini rata. Hvala vam puno, no more questions!"