Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Metak u čelo i završena priča, sa gamadi ne možeš drugačije
Moze,uhvatit ga ziva da cujemo sta ima da kaze i ko ga je poslao.Ali da ga muslimani ispituju javno,uzivo u sudnici.Da cijeli svijet cuje jeli to to'.
Tacno druze!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
eee ... što ti je reć demokracija i pravna država .... nadgledali oni njega ... nikad više one milicije i one države ... kad nađu budalu zovnu ga na "razgovor", pa ga pošalju na prevaspitavanje i društveno koristan rad ... kad se vrati bude ko bubica :-))))
@Svercer jesmo ... a gledamo i kako se "demokracija" provodi :-)))
@kiksi10 a ko to "oni"
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Koja jaka policija! Ovaj njihov predsjednik Hollande se samo kurva a policija 'luk i voda'.Teroristi se okolo seckaju uz croissant sa café du lait
metak za njega i za one koji su ga nagovorili na to
Dzalalabad , uzmi terapiju i opusti se,otidji do psihijatra ako imas za kartu do Haga, posjeti svog mentora. Mozda ti objasni svoju taktiku ratovanja, poenta je u tome da explosiv bacis na zene, djecu,starce i presvuces se u klovna dok te ne raskrinkaju i zatvore u cuzu da tamo krepas. Opasat se explosivom je suvise opasno, mozes odmah da riknes...svejedno je kad udaris na civila,dozivas li Allaha ili cara Lazara, teror je teror. prestani da seres moralna nakazo i mjesas babe i zabe....
Hudhaifa je rekao:"Bio sam sa Bozijim poslanikom(s.a.w.s) kada je dosao do smetljista koje pripada (odredjenom)plemenu.Mokrio je stojeci, a ja sam se sklonio u stranu.On(sveti poslanik ) mi je rakao da mu pridjem blize i ja sam prisao tako blizu da sam mu stajao iza peta.On je zatim izvrsio obred pranja i obrisao svoje carape."Sahih Muslim Book 2,Number522 Vidite da Muhamed nije imao lose namjere kada je osnivao islam.Samo je zelio da neko stoji iza njega dok on pisa i brise svoje carape.
nije to niko ni rekao ... mislim za loše namjere ... loše namjere je imao onaj ko je izveo muhameda (i isusa) iz bogomolja i kuća
@Kad ja kažem ja Izjednacavati Isusa i Muhameda moze samo zlonamjernik .
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zabrinjava činjenica da je, i pored "stalnog policijskog nadzora", počinio zločin. Očito je da taj pojam služi da se javnost drži u uvjerenju da je dotična osoba stalno "nadzirana", tj. logički se zaključuje, fizički pračena i kontrolisana te da nema šansi da nešto učini. Ali, izgleda da nije tako.
Prvo metak u muda, nek se malo pati.
Kakav propust policije, lazi i petljancije sve...
Kakav je to stalni nadzor kaj je uradio ovo sto je uradio.
svecenike pod nadzor...bezbeli
@kiksi10 ... odsjecemo im jezike i onda su slobodni :)
Pa sto ga ubise kad su pustili taoce?Znaci nema svjedoka.....Zar nema pravo na sudjenje kao krscanski teroristi?Isti scenario nam gurate od kako je pocelo sranje.Uhvati jednog ziva pa da cujemo svi sta imaju da kazu.A do tada nikome ne vjerujem.A vi cetnici sa portala jel vam krv vrije kad drugi ubijaju a vi sjedite skrstenih ruku.20 god proslo od klanja,mogu mislit kako je slusati o klanju a nemozes ni noz naostriti.Majku vam vasu cetnicku.Raspali sad...da vas cujem.
Sta bih bilo da covjeka nisu nadgledali za ovu bolest nema ljeka sem usranog malja u celo
koliko su djece zlostavljali ti popovi, ko zna možda su i na ovom momku u nekom izbjegličkom centru zadovoljavali svoje bolesne strasti
@skim300 Bolesti i Bogu si teska!
@whiteyweissmann Ma kakav krak ova je ambroziju uvijala hi hi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)