Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
amere a da se nosiš malo u p.i.c.h.k.u. mat!?!?
ma treba ih zapaliti....
NEMA VECE KAZNE OD NE ZNANJA
ASFAS napisi se ti toga sto malo al gledaj kako da si i za graha da ostvis, IDIO TU GL UPI
Koji kr---eten od novinara i kako je samo obrazovan, gdje si ti istrazivao to pa ustanovio sa su JS SEKTA, jer je uveliko poznato da Jehovini svjedoci NE PRIPADAJU NIKAKVOJ SEKTI priznati i prihvacena Religija ne SEKTA. IDO O TIZAM.
koja je razlika izmedju sekte i religije? u broju sljedbenika.
taj jehova je nesto gadno zasr.o kad ima toliko svjedoka :)
samo se vi za*ebavajte...mi ćemo ići na bellim lađama i konjima kad dođe kraj svijeta. hahah
odlican opis religije.
@fuj DINO, je li ti mislis da su tvoji I.S.L.A.,M.I.S.T.I pametniji......Samim tim dokazujes da su gluplji, ustvari su najgluplja religija na planeti...Pa niko osim islamista se ne raznosi D.I.N.A.M.I.T.O.M i U.B.I.J.A sve oko sebe i to u SRED DZAMIJE.....Jehovini svjedoci su mirni i nikome ne zele zlo, a vi VI STE POTPUNO LUDA RELIGIJA....ZATO: FUJJJJJJJJJ SMRT-RELIGIJAMA - SLOBODA COVJEKU...!
RELIGIJA JE NAJVECE ZLO NA PLANETI.. SMRT RELIGIJAMA-SLOBODA COVJEKU.. STO COVJEK GLUPLJI TO RELIGIOZNIJI....
karakteristika sekte je da su svi sljedbenici, osim naravno vodja, neuki, neobrazovani, priglupi i kao takvi odlicni za manipulaciju. Na zalost ima ih i kod nas, srecom ne puno.
http://www.youtube.com/watch?v=Ki801ccg9Yo