Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tupavi gringosi ne znaju kako mogu nayebati kad se ujedine latinoamerikanci,koji su jako homogeni u borbi protiv SAD..Sam Meksiko ima jednu od najjacih armija svijeta, dakle nisu oni neka Burkina Faso..
samo da ga neko ne rokne...ipak je to covjek kojem ni negativna propaganda na njegov racun od strane njihovih medija nije mogla pera skinuti, a on je svoj co'jek, nikome nista ne duguje i kao takav vrlo opasan po establisment...otvori sve oci donalde...
ja da sam amer, iako nikada nisam mirisao ni demokrate ni republikance, sada bi se registrovao kao republikanac i eksirao donalda trumpa...
ne mogu vjerovati da svako drzi mobitel u ruci i snima..
Ovčice.
trump uzima republikansku nominaciju, a nakon toga, ima i vrrrlo jake sanse da sutne kilari u zicagu...pomirite se sa tim, nasilje nije rjesenje.
sve za sta ga optuzuju, oni rade...
Bit ce svjetski obracun ako pobjedi ovaj idiot.
cuj svjetski, a covjek zeli smiriti relacije sa rusijom...ne rise, molim te...
@stomachinchestout Ne njajke kad te niko nista ne pita.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)