Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko kaze da uopste zelimo u vasu uniju. Svak pametan iz nje hoce da izadje a mi da ulazimo. Doduse znajuci bosnje ne bi me cudilo da im te opomene ne koriste jer im nisu koristile ne ove koje su dozivjeli na vlastitoj kozi.
Ja sam drugi frajer, Pitaj grke, pa sad portugalce i spance, a malo kasnije talijane ko kako tlaci?! Pa sve ratove na svijetu i tlacenje je izmislila ta civilizacija evropska od kad je vijeka do dan danas. Nemate vi pojma, pa juga je unistena radi toga sto nije titrala takvima. Ako ti je sad bolje, nedo ti bog stari da se razbolis.
Ma ja ba, dodjite i porobite nas do kraja! Samo ludjak moze misliti da ce mu bolje biti u eu.
Pomoću kojih trikova zamišljaš da bi ta k.o.m.u.nistička zemlja koja je 46 godina kršila osnovna ljudska prava svojih građana, hapsila zbog ispricanog vica, bacala nepodobne kroz prozor, otimala, mu.čila, ub.ijala - ući u društvo civiliziranih zemalja? Vjerojatno si samo mlad i zelen i još vjeruješ u tatine podrumske bajke al dobro, kazaće ti se samo jednom kad porasteš..možda
Fischer se zalaže za dalje širenje EU na zemlje zapadnog Balkana. U prijevodu: Fischer se zalaže za dalju kolonizaciju zemalja zapadnog Balkana.
ahaaa, evo sve ih zvrka stoji... da smo trebali uci, usli bi ko Jugoslavija 1990-te...
Svaka čast gospodine Fišeru!!!Hvala!!!
Pa ko će u Evropi biti civilizirani dingospo ako ne Švabo?