Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li gore kakve povezanosti sa islamom i muslimanima???
Jeste li vidjeli kako se krstaski tero.rizam prikriva nekim prividnim osumljicenim za moguci i nemoguci isla.mski ter.orizam. Ako nema onoga sto oni nazivaju\"isla.mski ter.orizam\", izmislit ce moguce osumljicene za nemoguci ter.oristicki napad i to staviti kao TOP temu na svojim medijima. Povod za daljnje ubi.janje muslimana sirom svijeta i bezobzirnu kradju njihovih prirodnih bogadstava je lako naci... Eno tamo neki tip...malo mi je podebeo, mozda ispod majice drzi bombu...sigurno je neki tero.rista, i to ne obicni (ovi nasi kr.staski te.roristi su obicni...ma budale uglavnom) vec \"isl.amski ter.orista\"...e ti su opasni...hajmo ga uhapsiti pa cemo ga sumljiciti za moguci ter.oristicki napad, i on i mi cemo postati veoma poznati i dobicemo unaprjedjenje. Tero.rizam nad indijancima Tero.rizam nad japancima Japanski ter.orizam nad Kinezima Hi.tler i fas.izam-ter.orizam Komunizam i Josif Staljin-ter.orizam
ali srećom ima ih koji će svi skupa moći stati pod šljivu...
samo da znaš da ne može stati pod šljivu...
mašala, preko 1.000.000.000... polako naučićeš ti i ovu cifru pročitati, samo dok porasteš...
Jesu li naši, sa 24 posto?
Ako je musliman, onda je terorist. Ako je plavooki i plavokosi Breivik, onda ce hiljadu emisija i jos pet biografija izmisliti kako bi ga prikazali kao mahnitog napadaca, ne teroristu.
sta kaze onaj u onoj tv seriji \"I TAKO\" ............