Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanna je divna 😍
💚💚💚
A šta kaže finska premijerka i njeni saveznici i prijatelji o dugogodišnjem zatvaranju Žulijana Asanža?Jesu li se njihovi ambasadori oglasili u vezi sa ljudskim pravima na slobodu govora i torture stanovništva koje su u toku u "naprednim" demokratskim zemljama gdje se ljudima ne dozvoljava da rade i zive što neće primiti u tijelo neispitane terapije sumnjivog sadržaja?
Ambasadori su pokusali inicirati drzavni udar na izabrane zastupnike Turskog naroda, i postali su - persone non grata -
Baš je postalo ofirno kako zapad pokušava zaustaviti nagli rast turske. Kao što su uradili Sadamu i Gadafiju.
Kakav ba nagli rast? Misliš nagli rast diktature i siledžistva.
almir1987 haj nw kaki gulenovac
evropo lekcije mozete citati balkancima i paradajz drzavama ali Turskoj malo morgen..
neka masala malo i reaguju. dosta se izvlacio vodja osmanlija.
A sta ako je to ispravna odluka ?
Vidju premijerke ...
Mi se necemo umoriti! #SDA 💚💪☝️⚜️👊💚
ovo nix gut. Turska je vojna i ekonomska sila u svijetu i nemoze se ovako ponasati. Moze odbiti prijedlog i treba sprovoditi svoje zakone a ne za svaki komentar protjerivati ljude i "mrs iz moje avlije". Ovako se mogu ponasati polu-divlje zemlja ali Turska nemoze sebi priustiti taj luksuz hajvanluka.
Kad čujem rijec filantrop ospem se.
Ja ne znam kome ova Turska uopste treba?
Hajde peri tamo suđe i čisti kuhinju
Sigurno je zasro kad ga brane skore sve vece evropske zemlje i Amerika
Veliki selam za Sultana i aferim na odluci!!!
Sto se ne selite u Tursku umjesto u Njemacku??
Ne branim Erdogana velikog investitora Srbije, nego šta bi bilo da vama neko se obraća i dogovara za oslobađanje onih koji su pokušali i organizirali udar na državu, sigurno bi ste bili ljubazni i poslušali
Sve je to OK i ima istine ali držati nekoga u zatvoru 3 godine bez presude je bezveze i očigledno iživljavanje nad ljudskim bićem. Ovo ti je isto kao Gvantanamo gdje su držali ljude onako - zbog imena i prezimena.
Matja, to rade i sudovi u BiH drže ljude po tri godine bez optužnice. Donesu zakon o oduzimanju nelegalno stečene imovine a ne donesu zakon o provjeri stečene imovine kako bi korumpirani političari bili izuzeti iz tog zakona.