Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U tiranina zdravstvo i školstvo besplatno za sve građane ;)
da je nama jedan ovakav tiranin...
Imaju pravo komentarisati samo oni koji su bili na Kubi...koja je to sirotinja gore vi nemate pojma...
Fudbalski savez Srbije: Prvi dan Kurban-bajrama u BiH u petak
Sad kad se bude pitao koja budala dovede komunizam na Kubu?
Hasta siempre commadante Castro
Drzimo ti fige..Castro je vjecan!!!
Izgleda da je na kraju puta jedan od najvecih i najzilavijih boraca protiv americkog imperijalizma. Zbog toga zasluzuje postovanje skoro vece nego sto ga je imao Tito. On se ipak borio cijeli zivot, ne samo za Kubu, nego i za cijelu Juznu Ameriku, da se izbavi iz kandzi SAD. Zbacise mrski agenti CIA mnoge drzavnike, medju kojim Sadama, Gadafija, Aljendea itd. ali bogami Fidela nisu mogli. Zato zasluzuje najvece postovanje slobodnog svijeta koji jos nije poklopila americka globalizacijska cizma.
Sad će i u Kubu doći \"demoNkratija\" i \"zlatne kašike\".
Dođi Kastro da pozatvaraš ovu nacionalističku bagru i izmet od ljudi.
Fidel zivi vječno,nedaj se veliki čovječe
Uz tebe smo komandante Fidel! Hasta la victoria siempre!
VALJDA CE USKORO OVA ZVIJER KREPATI...JEDAN DEMON MANJE NA PLANETI...
eh kuba....jedna od rijetkih slobodnih zemalja...mada se bojim da nakon kastra nece jos dugo tako ostati...nesto slicno se nama desilo nakon tita...u svakom slucaju respekt
VIVA LA REVOLUCION!!!
I poslije Fidela Kuba! Ne daj se el comadante da nakon tvoga odlaska Kuba ne postane ono sto je postala SFRJ nakon odlaska Tita!
Kuba, Sjeverna Koreja i BiH su jedine države sjeverne hemisfere bez kapitalističke slobodne tržišne ekonomije gdje je državno vlasništvo zakon! Nema slobodne tržišne ekonomije, nema ni ljudskih sloboda. Sve to jedno drugo vuče.