Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stara budala se jos mijes gdje mu nije mjesto
Ideje komunizma su žive i jače nego ikada do sada, zahvaljujući kapitalizmu koji radi na samouništenju.
Komunisticke ideje da su valjale prezivjele bi bar u jednoj zemlji. Posto ni jedna komunisticka zemlja nije razvijenija od kapitalisticke znaci da te ideje ne valjaju. Jedino je Jugoslavija uspijevala drzati neki standard zato sto je uvela polukapitalizam u komunizam tj privatno vlasnistvo kao i Kina danas. Inace komunizam je davno prevazidjen i propao je jer nije valjao.
Komunizam je odlican socijalni sistem, sve dok ga komunisti i direktori ne zloupotrijebe za pravljenje vladajuce klase i diktature.
commiemarshal is typing...
Tako je i Marsal svojevremeno govorio....cuvajte bratstvo i jedinstvo kao zjenicu oka svoga....
Ma ni'ki problem..samo reci! :) :)
I bit sirotinja pod emargom...vrijeme neka stoji kao u 1960-ima...malo si ratovao, ostatak lijepo prozivio kao sef drzave, ali vrijeme te pregazilo naposljetku
POBIJEDILI SU NAS DRUŽE KASTRO ALI BIĆE LIJEPO GLEDATI NJIHOVO SAMOUNIŠTENJE.