Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je sevap premlatiti. Drolje.
Bas me interesira za sta ove protestiraju? Vjerovatno ni one same ne znaju. Bore se protiv seksizma u religiji, a one gole?!
Ove njihove pizdarije po Evropi gdje se bore protiv moralnih vrijednosti finansira Izrael, a priča mi jaran vozač kamiona da ovakve dronfulje na zaobilaznici oko Kijeva koštaju 10 Evra noć. Mogu mislit jest ih u stanici milicije ispendrečila talijanska katolička milicija
treba je papi odvesti da joj ga slozi, da skine mrak sa ociju .
Sto ne gumo pametovanja... Demokratsko pravo i one su izabrale taj nacin da skrenu paznju na problem, njihova stvar. Btw zgodne su! ;)
da hoće ove naše hamše, protiv vladike, kardinala i r.e.i.s.a, ali jok, ili su se još više zamotale, ili otkriju pupak, a i to ne iz protesta nego da bi navukle potencijalne "sponzore" ove žene bar imaju ideologiju i znaju zašto rade to što rade. bosanskoj kokoški svejedno, kao drugi oko nje tako i ona, "sa svijetom", "ne talasaj" - i onda se čudimo što nema promjena. ne kažem da su samo žene takve, muški su još gori
Pa "Amer" obrati pažnju da nekoliko hrabrih djevojaka bivaju zlostavljane od strane vlasti, i u Rusiji i u Vatikanu (velikim centrima hrišćanstva). Šta misliš "Amer" jel bi ih zlostavljale tako i u Saudijskoj Arabiji (velikom centru islama) ... ???
SVAKA ČAST ...NEKOLIKO HRABRIH DJEVOJAKA POKUŠAVA DA UKAŽE ČOVJEČANSTVU NA SOTONIZAM I DEMONSTVO P.E.D.O.F.I..S.K.E KATOLIČKE CRKVE KOJA JE KROZ SVOJE POSTOJANJE NA SVOJE ŽRTVENIKE PRINIJELA MILIJRDE LJUDSKIH ŽIVOTA, DOK NEKOLIKO HILJADA OVACA BLEJI PRED CRKVOM "SVETOG PETRA" I ČEKA DA ANTIHRIST IZ BENEDIKTA UĐE U NOVOG PAPU KOJI ĆE DOBITI ZVANIČNI NAZIV "PROKLETI ZADNJI PAPA" SMRT RELIGIJAMA-SLOBODA LJUDIMA!
neka sisa ba ja bih pustio nek letaju okolo nece te sisom napast ha ja
Kao hrišćanina, trenutno me znatno više zanima hoće li papa biti ograničen mandatom, (maksimalnim brojem godina obavljanja funkcije) a ne kao do sada da može da ostane na funkciji do kraja svog ovozemaljskog života. Obrazloženje: Ako je kod muslimana u Bosni i Hercegovini funkcija rejsa ograničena na maksimalni broj godina, onda bi trebalo da i u hrišćanstvu vrhovni vjerski poglavari budu pod ograničenim mandatom. Izgleda da je u hrišćanstvu veoma izražena diktatura, iako smo mi hrišćani najbučniji na planeti kada pričamo o demokratiji ... jel tako ?
Hmm, Prema mom skromnom misljenju, u djevojku je usao đavo, a onda ostaje nam samo dvije alternative.... :) 1)Po Milanu (poznati narodni istjerivac, s vremena na vrijeme gostuje na tv-u) 2)Po Dominiku (mladu dobru ribu steta spalit) :)
Ma nemojte ih dirati,kad imaju ovako lijepe .isic. , taman za ruke !
Samo hocu da kazem da nigdje nije savrseno, da u svakom sistemu u svakoj državi, društvu ima problema nedostatka vjere, manjak morala itd..samo crnjenje jednog na racun uzdizanja drugog malo mi je ofirno
Opet uzimas tudje mišljenje za svoje, a Platon je Platon pa ko tvrdi sa sigurnošcu da je upravu, i da li se njegovo misljenje moze pobiti, koliko vidim te tekstove si negdje nasao na internetu, pa priupitaj se koliko se internetu moze vjerovati i kojekavim stranicama vjerskog sadržaja!!!!
U Rusiji se to salje u Sibirsku banju na 5 godina rehabilitacije.
Pazi u vatikanu dobre policije na slici 2
PORUKA JE JASNA! PAPA VIDI CURA A TI ZAPEO NA MALE DJEČAKE!!! KAD VEĆ VOLIŠ MALE DJEČAKE PREPORUČAM MALE $KUTORE ONI SU VAZDA ZA KU..R..AC SPREMNI!!!!