Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvih sedam godina, ovo odmah obje ruke odsjeći pa neće više sigurno!
to je serijat... ne znam sto su svi protiv serijata.. to je idealan zakon na zemlji.. meni sinoc u basti cesmu skinuli...covjece...
Ma nisu ti skinuli i ukralo, to garant Vodovod izuzeo da ti baždare česmu :P
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I kod nas su ovakvi. Sve "nemam da jedem, udijeli sadaku", a onda se navece vrate u svoju trospratnicu na Aneksu da zakljuce dan.
Sefket Ramadani
ciganska posla
Čuj to, mreža je otkrivena 2010. godine... Ma zar su toliko dugo bili neprimjetni? Isto kao i ovi naši u BiH...
Dalje se navodi kako je drug Hamidovic ugledni clan i aktivista SDP-a.
Dobro pa nisu svi lopovi Romi, ne morate vrijeđati ljude papci. Lopovi nemaju ni vjeru ni naciju prema tome iskulirajte papandopulosi.
Mozes zamislit kad ti cigojner (ganci) izvuce novcanik sa dokumentima . Koje Probleme ti stvori dok te Dokumente ponovo povadish,Ljudima nije toliko ni za novac ...!
e moj Hićo da si ovdje sada...
hamo vid` mu glave ;)
pariski kralj.... nije to sala...
fehime reci nam de sta to tvoje ruke rade udarnicki rade burazere da bude hljeba za sve