Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
interesantno, ja zivim na Novom Zelandu i ovdasnji mediji ne javljaju nista
koliko je bilo bosanaca, a koliko hercegovaca?
Kazu bosna nema nista i nikoga vrijedno, a vidi ljudi sposobnih. 850 miliona sad pa sad uzese.
to nisu sigurno mus/limani .. ko ku.ranu mus/limani se ne bave tehnologijom ..ku.ran je jeinda knjiga gdje sve ima rjeseno
Kazniti ih radom u BiH, hihi :-). Neka rade u bankama, naprave siguran e-banking, neka rade u policiji, i hvataju manijake k\'o sto su i sami, itd.
http://news.yahoo.com/facebook-helps-fbi-bust-cybercriminals-blamed-850-million-015453804--sector.html
Bitno je da ne bude zločinačkog poduhvata...:))
http://tvnz.co.nz/technology-news/nz-arrest-after-1b-international-cybercrime-haul-5285753 \'\'10 people from New Zealand, Bosnia and Herzegovina, Croatia, Macedonia, Peru, the United Kingdom, and the United States\'\' J.E.B.E.M. LI VAM SESTRU BEZOBRAZNU U KNOPR BRAĆO ŠIMIĆI!!!!!
I Srbi i Hrvati i Bosancihercegovci su na talijanskom Bosniaco (Bošnjak), na francuskom Bosniaque (Bošnjak) itd.
Dungaš moj, kopitaru
Za ISKON-a i PINTO-a. Nema hrvata u Bosni i Hercegovini ima samo katolika. Ako se vas dva osjecate kao hrvati MRS u Hrvatsku i 3 lijepe PM.
Osuditi na dogogodisnje kazne a onda trajno protjerati sa Novog Zelanda ! Sve bi ja te hakere po kratkom postupku ...to je veliko zlo koje se mozda malo i podcijenjuje a radi se se o veoma ozbiljnom kriminalu !
E cuj \"bez problema upadaju\" , pitajte jednog hakera jel bez problema, ne znate vi kolika je procedura, kad toliko truda bace moraju uzeti koju paru.
Da se još samo p o k a k i m u usta \"novinara\" klixa i svih koji se osjećaju \"Bosancima i Hercegovcima\". Dobar vam tek!
Kako će FBI hapsiti u drugoj državi?
Barem smo u necem najbolji!
Dodzi te na ...(ZuTube)...sve cete saznati sto vas interesuje.