Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci ipak je to teroristicki napad iako se radi o mentalno bolesnom covjeku ali zato sto ima muslimansko ime odma je terorizam. Islamofobija je danas naj popularnija fobija jer medije sire tu reotriku
A svjetska horda mediokriteta je odmah popusila nebulozu kada je izvaljeno "pred smrt je nazvao 911 i rekao da je povezan sa ISIL-om" .... sta mediji rade od ljudi (ovaca), to je za ne povjerovati.
Ispasce na kraju da ih je sve upucao jer ga je momak prevario u tom klubu
-- Nazvao policiju i naredio da prestane bobardovanje sirije i iraka ? E što vi u Klixu možete da lažete to malo ko. KAko je trebalo da prestane bobardovanje ? Time što bi mjesecima držio Gayeve u opsadi ? Siriju i Irak ?? Samo dio pod ISILom je bombardovan od amerikanaca !! I iz toga tvrdite da nije povezan za ISILOm ?? JEr je radikalizovan u SAD, a Internet ne postoji ?
@god Free Ima i terorista i genocidaša koji su zasnovani na teritoriji bez muslimana kao na primjer u RS.
ma kakoooo nije musliman haj i njega nekako povezite samo da ukaljate islam .
ovaj meni više liči na one meksikance iz kartela na ovoj slici. ali eto ih tamo
Budala!Sve postaje devijantno i on i ove sto je pobio!
...baš "ispravno" djeluje...