Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
debila mogu regrutovati, razbprita covjeka ne mogu.
NE MOGU DA SKONTAM,STA BOLJE ZVUCI:- FADIL JAHIC SPANAC ILI FADIL JAHIC SIRIJAC,DOBROVOLJAC ILI REGRUTOVAN.-MENI SE NE SVIDZA NIN SPANAC NI DOBROVOLJAC ALI SU ME TJERALI DA MI SE SVIDZA.-NE SVIDZA MI SE NI SIRIJAC NI REGRUTOVAN.
hahahahahahahahaha....jel ovi ameri stvarno misle da svijet puši ove glupe fore???
Vidi stvarno čudno da regrutuju 24h, a ja sve kontam imaju biro za zapošljavanje sa radnim vremenom od 9-13h.
Ovakvu glupost samo amerikanci mogu objaviti..vec zamisljam ono ,,Esselamu Alejkum, ja bih rado da se prijavim kod vas i zaduzim onaj jedan Toyotin Pickup, vozam se po pustinji i koljem pred kamerama!- Alejkumu selam brate, nije problem, samo popnite formular i dodjite sutra od 08:00-16:00h...pauza nam je za vrijeme podne namaza...
čuj 24 sata dnevno ... a ja mislio da im je radno vrijeme od 8 do 16
Islamska Legija Stranaca :)