Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi farmeri su kulturniji ljudi od nasih politicara, cak tako i izgledaju!! :D
libo me taki za te cobane
Fino izgleda ovaj Brisel...
bogme..ima i kod nas ovakvih traktora.et i ja se bas bavim govedarstvom tako da sam u svom kraju vidio raznih tipa,zetora,universala,fergusona itd itd.. samo sto je kod nas sve naopako.Jos bi bilo vise i traktora i poljoprivrednika samo da je normalan raspored dobitaka..a ne ovako ja najmanje zaradim a JA proizvodjac.pa to nema ni u tunguziji.
Ejsh Bilo bi lijepo da u Bosni imamo i jedan traktor koji moze stici do grada da se ne raspradne....
napisah li ja da je Admir Sarajlić extra momak!
po kojoj cijeni se kod nas npr otkupi litar mlijeka,a po kojoj cijeni se prodaje po marketima? I ko ima neusporedivo vecu zaradu? Trgovac.Koji naopakluk.
POVIKASE SELJACI UZESHE MOTIKE I ODOSE KOPATI
Jaruga kod nas su konji gore vec. Ne moras ih prizivat. Ja dobre traktorijade. Gran Pri Brisel Gornji.
Fakat mi nismo jos za EU!!! Divi kod njih dobrih traktora!!! Moj dajdza jos s konjima ore. Do duse , to bi mogao biti plus, zeleni su prosli super na EU izborima... !!! DOLJE TRAKTORI, GORE KONJI !!!
hehe...evo gospodo \"FARMERI\", izvedite i vi svoje makine i svu svoju stoku na ulicu i trazite promjene zakona...kako bi bilo lijepo da se sarajevo blokira jedno dva-deset dana!
Ko li je taj Admir Sarajlic? Bas bi volio da ga upoznam.
joj, dobrih traktora! glanjc! rade li oni ista sa njima il\' se samo vozikaju!?
Ma ne, ovo je stanje na putevima!