Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crna guja !!!
Kukavica. Zakuh'o pa razgulio.
@AkumAone Zene u veseraju pricaju da jeste.
bravo, Fare!
UPOZORAVANI STE VEĆ GODINAMA NA KRAJNJE BESKRUPULOZAN SPECIJALNI RAT KOJI SRBIJA VODI NE SAMO PROTIV VAS VEĆ I CIJELOG SVIJETA: Ali ipak ste čekali i čekali da Vas zloćudna tvorevina potopi munjevitom najezdom izbjeglica.
Sta ovaj lik u stvari hoce? Bolje da objasni lazi koje je nakupio tokom brexit kampanje. Navukao ljude da iziđu iz EU a sta ce dalje? E ja dajem ostavku, to neka novi premier vidi sta ce. Ja sam samo zakuhao a vi dalje ...
Pomozi ti prvo sam sebi da izađeš iz života, lako ćemo mi bez tebe. Mamlaze.
Ovaj je uvidio da je ispao glup kao motika. Zadovoljio je svoj ego, a zajebao GB. Vec je mnogo negativnih znakova o britanskoj ekonomiji. Prije ce doticni gospodin umrijeti nego sto EU umre. On je toga svjestan, ali treba skrenuti paznju britanske javnosti sa stvarne slike stanja. EU ce pretrpjeti neke reforme, ali ce se i siriti i biti jaka. Zakoni ekonomije to namecu a ne sto tako hoce Njemacka ili Francuska. A Britanci ako nekad ponovo ulazili, vjerovatno nece imati povlastice koje imaju sad.