Tri godine je tražila preko agencija
9
Facebook joj pomogao da za samo tri dana pronađe majku
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije babo ko je napravio nego ko je biciklo kupio...
@ RAFAELO Majka sam i mozda imas neko lose iskustvo sa ocem ali stvarno mi je MUKA od tih prica kako je MAJKA I MAJKA I SAMO MAJKA SVE OCA NEMA NIGDJE! Dajte molim vas OTAC I MAJKA -RODITELJI-ISTA VRIJEDNOST ! Ali opet svako sudi prema svom iskustvu !
Ove reklame za FB su stvarno postale degutantne.
Majka ZNAS LI TI KO JE OTAC TVOJE DJECE. Koliko ga branis kao da je svaler a za praovg muza si se morala udat...
Ja sam zahvaljujuci FB prije 3 godine pronasla brata! Sve zavisi u koje svrhe koristimo! FB JE ZA MENE SVE!!!
Facebook je samo zaljude koji vole spijunirati druge,novi sistem tračeva. Niko nepise ništa lose,samo se hvale. FB je mnoge brakove rasturio a i mnoge prijatelje, A to je USA sistem spijuniranja
http://bet-tips.cogia.net
adi Ja nism tako mislio. Samo te majka moze rodit,volit i se oprostit.A otac... za njega si uvijek kriv...majka je majka.
majka ne zna ko ju je hebo?
A zašto traži roditelje, kad su je dali na usvajanje? Da su htjeli/mogli da se brinu o njoj, ne bi je davali. I obratno, kad biološki roditelj traži dijete nakon 20 godina kao da polaže neka prava na njega. To je uznemiravanje mira i privatnosti nečije, na stranu ovaj slučaj jer su ovo rijetki izuzeci.
Majka je jedna...a otac ko zna. Nadam se da ce ga nac.....
@Okice zelene,tebi sto pravis budalu od sebe koristeci moj nik,,sve zene su qrve,izvini majko i ti si zena"...pametnom dosta.
moram se odjaviti sa facea jer ako pocne traziti Babu...zavrsicu u Utah State PRISON!Ameriko cemeriko...
K*rva k'o i ja...
Pa ne može uvijek biti loš (FB).