Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rusija i sirija imaju satelitske slike da su rakete sa otrovima lansirane sa podrucja koje drze pobunjenici. U bunkerima su pronasli gas maske made in USA i kontejnere sa otrovima Made in Saudi Arabia i isto tako su pronasli lijekove u slucaj da se neki od bradonja otruje da se moze izvuci.
Ma ljudi sumljivoj do neba ovo cuj ratuje se skoro dvije godine i sad kad su dosli uno da nadgleda onda da Asad baci to hemisko oruzje, nelogicno mogoj on to odma na pocetku da je stio a ne sad pred ocima UNO posmatraca ja mislim daj sve namjestaljka da bi se imalo razlog napst Sirija,neko jest bacio a sad ko god bude bacio ispast ce Asad kriv.Najbolje oni da sjedu za pregovaracki sto da narod negine pa na izbore,samo me interesuje koje vecina u Siriji il ti siiti il suniti.
Dozvolio je. Kasni klix 2 dana.
Asad je toliki idiot da upotrebi hemijsko oruzje i to u sred grada gde zive stotine civila a zna da ovi lešinari sa zapada cekaju na svaku njegovu gresku. Ma daj.. ko je u americkoj administraciji zaduzen da smislja ovakve lazi treba da dobije otkaz..medijski rat su totalno izgubili i samo se izvrću ruglu
http://www.infowars.com/dubious-chemical-weapons-attack-in-syria-coincides-with-un-visit/ https://www.facebook.com/partisangirl?fref=ts http://thecable.foreignpolicy.com/posts/2013/08/23/un_blocking_its_own_chemical_weapons_investigation_into_syria https://www.facebook.com/Neo.Tito.Yugoslavia
“Ako Assadov režim zaista nije koristio hemijsko oružje, onda neka dozvoli delegaciji UN-a da ispita posljednje događaje u Ghuti”, rekao je Fabius. Sve je to u redu, samo još treba uzeti u obzir da Ghuta NIJE POD KONTRLOM ASSADA I NJEGOVE VOJSKE!!!!
ovo je smiješno. ako se neko iole razumije u bojne kemijske otrove, onda bi znao da jedan klasičan napad tim oružjem izaziva kolaps svega živog u dijametru pedeset kilometara, a ne smrt nekolicine ljudi. ovdje se radi o improvizaciji kemijskih reagensa koja su bačena od strane vehabijskih spodoba na ljude. razlog bacanje je vehabijsko gubljenje tla pod nogama i strana intervencija je jedini spas za njihove glave. usput naredbu da to naprave su dobili vjerovatno od poslanika natoa i izraela - katara i saudijske arabije, što zna i ovaj francuski ološ od ministra. međutim kad para klizi nije problem bilo šta laprdati.
mko u pravu si. jako uman zaključak. da nisi iz ilidže možda.
musliman 84 imaš lijepe i dobre prijatelje, jesu li ti glavu kojeg šiita donijeli na poklon, da je staviš u vitrinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)