Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ODMAH HROKNUT ,ZA TAKVE NEMA MILOSTI.,CUJ EVROPLJANIMA ZAO ,MOGO JE I PAPA DA URGIRA
da je musliman urgirali bi da se sto prije pogubi.
Covjek je katolik i normalno da se Europa zalaze za njega. Vidimo po Svicarskoj u kojem smjeru Europa ide. Svaka im cast.
Znam,samo sto smo mi niko i nista pa naše licemjerstvo i ne dolazi do izražaja. Licemjerstvo Amerike i Europe,velesila,koje nam kroje sudbinu dovodi do još većeg jada,radikalizma itd.
a sto se tice licemjerstva - pa ja vecih lazova nisam vidio nego na balkanu okreni se oko sebe prijatelju, koliko su te puta prevarili ili slagali za nesto?
nema to veze, evropa je protiv smrtnih kazni u principu englezi su se protivili svakoj smrtnoj kazni, te tako i sadamovoj
Ili se možda licemjerna europa zauzima za njega jer je kršćanin? Sadam nije bio te sreće...