Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dje si brate, shta ima?
Canada je kao i sve sa onu stranu oceana,poput Hrvatske i Srbije nastalo G.E.noc..dom nad Autohtonim stanovništvom.A škutori se dokopali modre knjižice države,koju samo kradu....,pa dobro,koju oni zapravo ne kradu,pa naravno Vat..ikana. Prosjaci i sinovi...Vrdoljakovi,to vam je slika....Galanteri
Bitno je samo da viza za Kanadu ne treba vlasnicima putovnica :)
IDEMO U KANADU DA CISTIMO SNIJEG, NEMAJU GRTALICE
Kako mislis u Cro, pa ovo je hrvatska drzava. Pogledaj sta ti pise na bezvrijednim dokumentima: osobna iskaznica, putovnica.
A ja vidim da se tebi svidja ovaj portal . Steta sto nista kvalitetno nemate u Cro. - Cro-magnon-u :)
naravno da treba ukinuti vize za cehe, bugare i rumunje. zapadna hemisfera i europa je jedno. muslimansku bagru treba drzati u aziji i africi i dati na kontrolu kinezima i indijcima. kome se ne svidja, nek ide tamo.