Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
upravo tako, gledala EU ili USA moj konto, isti kur.. koja je razlika? btw od kontrolisanja racuna mozemo krenuti od obicnog sluzbenika u banci, preko direktora, pa njima nadredjenim vlasnicima, pa onda idu domaci politicari, pa EU i sad bili tU ameri ili ne, svejedno
Sto se mene tice, i ne smatram to nekim velikim uspjehom, bas me briga ko ce mi gledati konto, dal usa ili evropa, to je uspjeh za one koji imaju sta da kriju, razne transakcije i sta vec...odnosno, nece ni oni moci sakriti, jer nije nista manje znacajnije da evropa kontrolise, svejedno mu je...nego, eto, svi vole da su gazde u vlastitoj kuci, to je to.
Ovaj ga zna dobro lupiti, izgleda...ovaj Kacin...jos malo pa ce mali s.upci slovenci odredjivati vanjsku usa politiku...ahahahaahhaha...stvarno je lud!!!
Ovaj covjek je poceo da se gubi. Da li zna sa kim se kaci.
barem jedna dobra vijest! borba protiv Velikog Brata se nastavlja!