Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a volio bih ovoga renesansu iznad mene safaćati neđe u mraku da ga ja malo navučem na krivaka od 23 centina bez šešira
tih 18% ce kinezi drage volje kupiti i nista nece postici s tim. ne znam sta treba da se desi da zapad shvati da ne moze odredjivati cijelom svijetu sta smije, a sta ne smije...nuklearka u rukama bilo kojeg naroda je prijetnja i potencijalna opasnost...a ako se uzme u obzir da su je amerikanci jedini i upotrijebili (kad je rat vec bio gotov! ...dakle bez potrebe, osim da je testiraju na ljudima) , a da isti ti amerikanci imaju preko 2000 nuklearnih bojevih glava...mislim da me puno vise strah americke i izraelske negoli iranske pa cak i rusko-kineske prijetnje
Vidi Evropljana kako posalju nekog bezveznog sluzbenika da kaze da ne vole Iransku naftu...
šalim se, uz kobile krmače i koze še.v.im svoju kćerku i sestru po pravoj staroj srpskoj tradiciji ...zato smo mi srbi narod nečiste krvi ....Bora Stanković
moram opet ponavljati, nisam derpe, tucam kobile i krmace po sokocu i uzivam u tome
Sta ti brbljas? Mislis da te Bosnjaci razumiju? To nije \'Bosnjacki\'. Vjerovatno je Turski jeli? Ma da, vi Smrdi nikako da zaboravite pradedov jesik!
@Junuz vjerovatno onda kada i mi iz Velike Smrdije čije sadašnje južne granice su na sjevernom dijelu Kosovske MItorvice a sjeverne na Dunavu i gledaju prema ravnoj Vojvodini, skupimo svoju slavnu gardu cara /)a3apa i pošaljemo je u oslobađanje našeg svetog kosova i metohije i manastirskih zgarišta...
Napada na Iran neće biti. Ne zato što Amerika ne želi nego zato što se njeni saveznici u Zalivu boje. Boje se zato što je Iran pokupovao pola zalivskih država i zato što svi Arapi više vole Iran nego svoje šeike.
molite boga da ne dodje do eskalacije ovo vam je 3 svjetski
E hoće ih i zaj*bati... :)
sax svjesno i namjerno siri vjersku i nacionalnu mrznju.fuj gadovi.
BOZE daj nam RAZUM. URADI da se zlo ne desi!!! HEPEKiraj ZEMLJU,MOLIM TEEEE. AMIN
jos jedna tema za nacionalisticko divljanje.
Kolikogod zvučalo apsurdno, Evropskoj uniji je potrebna skupa, a ne jeftina iranska nafta. Naime, samo na skupoj nafti obračunati nameti donose državnoj administraciji prihod. Skuplja nafta znači i opšti porast cijena, što opet državi donosi prihod. Sve to, naravno, plaćaju građani.
Molim sve pametne i uvazenecitaoce Sarajevo-x-a,poslije komentar //realiste// za ovaj komentar svi se suzdrzite. PUSTITITE GA NEKA NA OVAKAV NACIN LIJECI BOLESNI UM.
Imali koji muškić slobodan da mu poližem jaja i pop.ušim q.urac, napalio sam se. Šifra OBN
Prvo mosama uvesti embargo.