Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A mi mislili kako je u SFRJ bila neka velika birokracija koja uludo troši novac.
Sva je prilika da će i EU kao balon od sapunice...
heh taj birokratski aparat zdere i vise od toga
Koje sranje.
a greškom ili ne u EU postoji 5 miliona beskućnika.
otkada je EU UN, nema veze, isto gotov pakovanje, sta je to za njih, sica, na EU nivou sekretarica ima 7 hiljada Eurica platu.............a da ne govorim o restu
Koja nepismenost. Evropska unija (UN) prošle godine je greškom potrošila 6,4 milijarde eura, od čega su dvije petine troškova zemalja članica i evropskih institucija učinjene greškom. Evropska unija nije UN. ako je greskom potrosila 6,4 milijarde kako je greskom potrosila 2/5 toga?
A ja sam greskom posudio para.
Ih da ste to Bakiru dali, on bi odmah kupio Državnu bolnicu i kompletno osoblje.
Greskom ili ne ,6 milijardi nema :D