Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo papci puse.
Neka se zatvore tvornice duhana i rijesen problem , cemu tolika buka oko toga !!!!
a ja nisam pusio 6 godina i neki dan opet poceo. prica o pusenju je izvikana. trose se pare na kampanje protiv pusenja, a djeca u africi umiru od gladi. glupost!
A ja bacio prije dvije godine i fakat mi je dobro ima malo kila ali nista puno. Moze se baciti samo odluka u glavi i nista vise
Ljudi ja presto prije 3 godine i nikad bolesnuju nisam bio.Udebljo se zivci otisli nemam ih vise nikako.Mozda je to samo reakcija ne znam.
Da mi je zapalit... Ali ne mogu do iftara ;)
ja jedva cekam ove slike, valjda onda prestanem
Fuj odmah mi se povraca. Nemojte pusiti bog vam dao nemojte kvariti svoju mladost i zivot. Pogledaj te sami na sta bolest lici. Svako kaze ma nece mene to strefiti ali vjeruj mi hoce bolest svakoga.