Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, Google je sinonim za internet već dugi niz godina tako da ti ostali nesposobnjakovići ima da šute a gazda nek zarađuje, zasluženo. Kažu monopol, pa kad je nešto dobro i treba da bude.
Bas da vidimo ko je jači
evropa naravno. google u njemackoj vec ima restrikcije te je morao uvesti lokalne logoritme pretrage pomocu kojih dobijas rezultate samo iz lokalnih mjesta gdje se pretraga i obavlja. to ti je direktno povezano sa njemackim zakonima o trgovini i konkurenciji pomocu kojih su zasticena mala i srednja preduzeca, no vise mala nego srednja. za ilustraciju, po njemackom zakonu firma moze obavljati djelatnost u krugu 30 kilometara od svoga sjedista, a kako bi obavljala djelatnost izvan tog kruga potrebno je da dobije odredjene dozvole ili da otvori poslovnicu u mjestu u kojim se zeli baviti svojom djelatnoscu. na taj nacin drzava njemacka zaposljava ljude i drzi svoju ekonomiju jos uvijek najjacom u evropi.
šega, šala, pošalica EU, google, facebook gg i fb da kupe EU iz dzepa
Teško drug moj, nemaju ti Google i Facebook toliko para, idi pogledaj malo dionice :)
370 Milijardi dolara vrijedi Google, a Facebook 232 dolara milijarde to ti ispadne ukopna vrijednost te dvije firme 602 milijarde Europa je utrosila 1.43 triliona dolara za izgradnju autoputeva i pruga u Europi. Što znači, fali ti jos 801 milijardi dolara da bi platio samo autoput u EU.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)