Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogodi ESKALIBUR da se Drogba neće naigrati.Mančester-Čelzi 3;0!Bogami se EU i Amerika neće naigrati kraj Rusije!!!
Jel ti to hoces reci da BiH uredno placa plin? Ma, nemoj nas zasmijavati!!! Cak i da nema ovog spora, pitanje je koliko bi i vi imali plina. Nego, ili te pare smatraju sicom, ili nekima u susjedstvu mozete da se zahvalite sto ga uopste imate. Toliko o placanju.
Kazes...\'\'Pokusati prvo legitimno ako ne ide onda se zna.\'\' !?Mislis\'\'legitimno\'\' oteti ? Mladicu ti si bas ...mislim ono... dobro \'\'potrešen\'\' ! Mora da si puno gledao Ramba 1,2,3,4...Sinko ,lažu te !
Rusija ponovo jase,,iiihhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaa
ako rusi pocnu da zavrcu usi bice belaja ovo je nista baco moj hitler i mnogi su mislili da mogu kontrolirat ruske resurse pa pobjegnu spustenih gaca
Pa zasto ovi Ruski diktatori maltretiraju druge drzave koje uredno placaju potroseni plin.To sto imaju spor sa Ukrajinom zna se kako se rijesavaju medjunarodni ugovori i to se moze jako lahko rijesiti.Poslati medjunarodnu komisiu arbitraze i provjeriti da li Ukrajinci kradu plin ili ne i ako se ne mogu dogovoriti blokiraj isporuku plina Ukrajincima i rijesena problema ako Ukrajinci blokiraju protok plina kroz plinovod prema Europi blokirati tu zemlju na granicnim prijelazima i u vijecu sigurnosti nametnuti sankcije i cak istjerati ambasadore iz zemalaj koje imaju ugovor sa Rusima. Bojim se da je ovdje nesto drugo po srijedi a to je Putonova igra politickih pritisaka zbog postavljanja raketnog stita kao i dizanje cijena plina jer je nafta pojeftinjila a Ruska privreda u belaju.Ima i kontra mjera prema Rusiji sankcije i blokada izvoza hrane prema njima jer 75% hrane uvoze sa zapada.Pokusati prvo legitimno ako ne ide onda se zna.I ovo mora biti nasim pouka jaka Elektorenergetika
Čiko ! Nepismena je pridjev .Izbjegavaj ga piati \'\'ne pismena\'\'. Mogao bi neko pomisliti da si nepismen. Mali Perica 3 b
Pa da smo napravili rezeroare za plin mogli smo fino pregurat ovu zimu sa dva mjeseca zaliha. da smo modernizovali rudnike mogli smo se grijat na ugalj i cak od njega pravit plin. Jok mi smo pametni. A ruje samo pokazuju da su pametniji od cijele EU bas me interesuje koliko ce euro clanica sad podrzavat ukarinu.
A ne znam od kada je Viborg u Rusiji, gospodo ne pismena iz X-a?
@Drogba neće ti se prezimenjak naigrati u nedelju na \"Old Trafordu\".Staviće ga Vidić i Ferdinand u mali džep.
@Drogba Nema ti druge,hvataj se Afrike , pa to ti je..
e moj drogba blago tebi!
07.01.2009. u 19:30 prehlada je bistrickog drogbe urođena mana.
Pa ovo je ocito da malo Rusija pokaze svijetu da ipak ima opasno jaku snagu i da moze da vedri i oblaci sa resursima . Nije samo Amerika jaka burazeru :). A usput, zamislite koliko ce u ovom periodu nafta da skoci ? Kad prorade elektrane na mazut i tecna goriva ... Pa Rusi su izgubili brdo para u zadnjih 2 mjeseca kako je cijena nafte otisla dole .
\'\'vecina rusa nema sta da jede, glupa i zaostala a nesto se kurce....\'\'Ti Drogba stalno nesto skicis !Kucni malo na You Tube..Anthem of Russia at the 2006 Victory Day Celebrations...Biti ce ti lakse ! Pazi na cir i pokrij se dobro da se ne prehladis !