Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.shiatv.net/view_video.php?viewkey=282fd48eb4345a426930
Izasao Commi iz kafeza, dodji mymoonko evo ti banana. Samo nemoj ujedati životinjko. Ma ti si nasa maskotica na kliksicu. Da li ti je vruce u kafezicu moj mymoonko. Sreca tvoja pa ima Wireless pa mozes klixati. strpi se sada ce doci turisti i sarajevski posjetioci pa ce ti bacati smoki. Mymoonko nas. Maskotica nasa sa Kliksica.
Policija je saopćila da je pretražila kući i da je našl tijelo nakon što je izvršila hapšenja u vezi s drogom u ponedjeljak. U 2008. godini, Rausing i njen suprug Hans Kristian Rausing bili su optuženi za posjedovanje droga, nakon što su u njihovom domu pronađeni crack, heroin i 52 kilogram kokaina. Oooo google translate nesrećo, danas zbog tebe svi mogu novinari biti.....
koje je to prokletstvo budes pun ko brod i onda ne znas sta ces od sebe i pocnes se navlaciti na gudru... prodao sam nekih memorija ram zato imam kesa da varim ceo dan... eee baci drogu djavoli je popili
Kad me već vučete za jezik,samo da kažem onu poznatu-sve prave ljubavi su tužne...
Kad vec upucujes kritiku, nadam se da dozvoljavas da i ja tebi uputim. Lijepo je sto znas o familiji Rausing, ali si nepismen. Ne pise se \"sijediste\" nego sjediste. Oprosti, nisam se mogla suzdrzati.
Kad vec pisete clanak iz kojeg se nesto moze i nauciti onda ste trebali napisati i to da je familija Rausing svedskog porijekla te da je glavno sijediste firme Tetra Pak u Lundu (15 km sjeverno od Malmea)