Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj, ekavicu smo poceli koristit.. hajd fino lol
haj vratite marke,ostalo mi još u šteku nisam ih zamijenio,da ih na miru potrošim :-D
Politika imigracije je politika koja odgovara vlasnicima velikog kapitala,obzirom da su imigranti jeftina radna snaga ,bez prava i sindikalne zaštite.Oni obaraju cijenu domaće radne snage i omogućuju extra profit.Naravno ,na taj način dojučerašnje socijaliste,pretvarate u ultranacionaliste.Jedino dobro u svemu ovom da Evropa uskoro neće biti zanimljiva za imigraciju jer će i Evropljanima biti loše.Pogotovo ako Amerikanci uspiju uvući Merkelovu u ekonomski rat sa Rusijom,pušiona je za cijelu Evropu.
i Hitler je ovako krenuo lagano,zna se kako se zavrsilo...
I sta sad......?!?
tako i treba...svaka drzava za sebe...a ne da radim ko konj a sve ode u bugarsku...rumuniju i ostale usrane drzave...svak za sebe pa bujrum..ko dobro posije taj ce i ubrat !!!!
...nemoj se slomit od rada :)
nije rad toliko commi...porezi mamu im jebem...porezi :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uspjeh SA 6.5% glasova??? Hahahaha
Citaj o kojoj stranci se radi, pa ti nece biti do smijeha
Uspeh* ma jašta :)
Haj ne *enjajte, kakve gluposti. Kakav Oskar Lafonten ma njegovoj strani, covjek vodi Die Linke, totalni ljevicar, bidje veze. Njemci su totalno Pro EU, kao i apsolutna vecina Evropljana, sta trabunjate ovdje i ispirete glave ljudima.
Analitičarko, samo su prikazali rezultate, a naznačili su za šta se te stranke zalažu. Izvuci jednom glavu iz pjeska i pogledaj oko sebe.
Ne pametuj i procitaj tekst jos jednom, prije nego li poletis pred rudu. Tekst je prepun desnicarskih populistickih insinuacija, pa i lazi. No to tebi bezbeli pase.
ja se sjecam kada je bila dzenaza njemackoj marki, tj kada su je zakopali.
Nazalost, populizam, demagogija i kobni ocevi nacije su u modi izgleda trenutno u velikom broju drzava clanica EU.
zaclipedu