Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi hrvati se bave samo nekim pljackama i prevarama isto 'ercegovci
SARAJEVSKI ATENTAT ILI NEŠTO DRUGO ? U beskrupuloznom napadu kojeg su srbijanski intelektualci organizirali 1914-e godine, korištene su minimalno četiri vrste sredstava: 1-Metak ( kao sredstvo ubistva trudnice i ploda ), 2-Bomba ( klasični terorizam protiv stanovnika Sarajeva ), 3-Cijanid ( vrsta otrova koji simbolizuje hladnokrvnost ), 4-Tuberkuloza ( neka vrsta biološkog terorizma u smislu širenja zaraze ).
Neobičan kalendar? Znate li vi na Klix-u šta je Advent Kalendar? Za šta služi internet? Pa valjda kad nešto ne znaš, da naučiš.
neobican zato sto su stavili slike najtrazenijih kriminalaca umjesto poklona cokoladica........
@mirrorce Onda se napiše Neobičan Advent Kalendar, tako da ljudi koji čitaju članak, osim što se mogu nasmijati, mogu i nešto naučiti. 90% čitalaca Klix-a nikad nije vidjelo nešto slično
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
odlicna ideja
A gdje je Fazlagicka sudija kriminalac,trebali su jedan dan odvojiti za nju.