Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA AKO ZELITE DA STO PRIJE IZADE IZ EU PA UKINI TE ONDA JEDNOSTVANO PRIVREMENO NA 7 DANA 50 CLAN ZAKONA EU KOJI PREDLAZE CLANICAMA UNIJE DA MORAJU PO IZLASKU IZ EU CEKATI 2 GODINE RADI PROCEDURE I RIJESENA STVAR.
upravo tako :) EU i njene procedure...ko ih ne zna,....
Nisu to ba zakoni ko nasi pa da se preko noci kupe dva papka, promijeni cijeli sistem (=zakoni) i rastjeraju svi "nepodobni".
Pa i nisu za EU, cuj volan im na desnoj strani...
Pogledajte kako se glasalo raspon godina koji su bili za a koji protiv bice vam jasno http://lordashcroftpolls.com/2016/06/how-the-united-kingdom-voted-and-why/
Eto ti Merkelice pa sad ti hrani taj sirotinjski pokrajinski blok , Hrvatska-Rumunija-Bugarska-Poljska-Litvanija-Latvija-Estonija , danke Deutschland , aufwiedersehen.
Primi me, heljp...
Ne mozemo biti sretni nimalo. Pazite sta bi moglo biti sledece. Skotska glasa na referendumu za otcjepljenje od Velike Britanije sto snazno podrzava Europa. Skotska se otcjepljuje i proglasava uluzaka nazad u EU. Isto cini i Sjeverna Irska te Britanija uvidja da je izlazak iz EU katastrofa i dovodi do raspada kraljevstva. Pokusava zaustaviti izlazak Irske silom. Evropa podrzava Irsku- svim sredstvima! Ako mi zalijepite 100 minusa, razumjet cu.
U tom slučaju Britanija ti paša ne bi uopšte napala Irsku ako rizikuje rat sa Evropom
na šta da ti pucam minuse... na prognozu ili na nepoznavanje geografije... kakav izlazak Irske...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
75 posto mladih u velikoj britaniji glasalo za ostanak u eu,najvise ovih preko 50 godina i penzioneri glasali za izlazak
To ti je ista ona nazadna populacija ko i kod nas, sto i dan danas place za Jugoslavijom.
Svaka cast, sto prije ih istjerajte!
...odoše "preponosni" vinzori, "plemićki" potomci njemačkih hohncolerna. oni koji čitavu evropu nazivaju "ostatkom evrope". pa bon voyage & au revoir. i niste za bolje od tunjavog čarlsa i one mu kamile. kome ponose autoindustrije, rolsa, bentlija i minija pokupuju germani i čajnizi i nemore bit no iskompleksiran što eu-om, što malim žutim.
Kod nas je najveći problem u državi bašte u Štrosmajerovoj...Očekujem referendum povodom toga...
Sad ce politicari reci - taman :) nek i nismo usli
Na kraju ce se EU samo sastojati od zemalja bivse Jugoslavije. Eugoslavija. A, Zvijezde Granda ce da odlucuju, ko ce da vodi tu novu federaciju. Sajam sljive u Gracanici ce biti udarna vijest na svim Evropskim medijima.
mislim da grdno griješiš... Sajam šljive je u Gradačcu, a ne u Gračanici...
@kardan Grijesim, tacno. U Gradačcu naravno. Obicno ne znam gdje sam, kad se vracam sa sajma.
englezi su uvijek birali samo ono sto njima odgovara u EU, nisu htijeli šengen,€, itd. pomalo sebični politički lideri. ali neka su. ja im se divim. treba i za to imati petlju.
Bilo bi korektno da sluzbeni jezik EU bude njemacki. I prije su Nijemci davali najvise za EU, sad ce pogotovo. Hrane pola Evrope, Bilo bi fer, da Englezi iz EU ponesu i svoj jezik.
Kakva greska...
Napoljeeeeeeee
Nesrecna, napustena Evropica. Prolazi kroz razne emocije kao i svi ostavljeni. Do juce su klecali na koljenima i molili ih da ostanu, danas im proradio ponos pa ih tjeraju, sutra ce mozda nastupiti kajanje pa ce ih moliti za oprost, zvati ih da se predomisle i vrate, ali pokondireni engleski snob je otisao i zalupio vratima. Ne vraca se vise.
Na kraju će EU ostati d.j.l......pa bilo to kome drago ili ne, svidjelo se to kome ili ne....to će se osuti ko Petit keks.