Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za commi i mrav: odlicna ideja s tim sto bi trebalo prebaciti BUS-eve i taxije na plin ili struju , a ostalo sve zabraniti od radiceve do carsije
\"commi\" apsolutno se slažem sa tobom, uvesti 50 KM za putničke automobile ako ih je negdje previše, pa bi taxi bio jeftiniji i efikasniji, manje bi vozila zauzimalo dragocjeni prostor za parkiranje, kojeg uvijek fali, manji bi broj bio putničkih vozila, a ona koja bi bila u opticaju, više bi bila korištena, pa bi manje bilo i zagušenja prostora.
Ovakvi potezi ulivaju nadu, ali nisu dovoljni da se zauzda ljudska pohlepa za energijom i novcem ... psihološki gledano, poželjan je svaki potez koji bi smanjio broj vozača putničkih automobila, jer to izuzetno opasne budale jer žive u zabludi da imaju nadzor i kontrolu nad svojim životima.
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Prikaži?
Hi all, I think this information can be useful for you. If you plan to get your website, here is one good free web hosting provider to choose - 000webhost.com They provide hosting absolutely free, there is no catch. You get 1500 MB of disk space and 100 GB bandwidth. They also have cPanel control panel which is amazing and easy to use website builder. Moreover, there is no any kind of advertising on your pages. You can register here: http://www.000webhost.com/432073.html
napokon nešto pametno od EU..