Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svijetu ima 45 muslimanskih drzava, nijedna od njih nije napala, u zadnjih 200 godina, zapadni svijet. Krvavi krstaski ratovi, kolonizacije zemalja, Prvi i Drugi svijetski rat strasni logori za ubijanje kineskih i sovijetskih komunista, holokaust jevreja i drugih naroda u Evropi - ove zlocine nisu pocinili musliman. Kada citam, kako 83% gradjana njemacke smatra da su muslimanski fanatici, jasno bude koliko malo znamo o muslimanskom svijetu, Fanatici se nalaze na zapadu !!! Jurgen Todenhofer
amerika im bacila kost.....eto nek se otimaju......da hoce i ove bosanke vehabije da idu dole ratovati.....ionako su se spremni odreci svega da ginu na tzv alahovom putu.......djece,porodice....zivota u miru....................dali je to bolest ili........
molim Allaha da bratoubilački rat prestane, kao i bilo koji
Neće valjda EU naoružavati muslimane.
Ali Siriju nije zato zaboravila BIH ona salje svoje sinove tamo da ginu, pod patronatom IZ, zapita li se iko, za koga I zasto.
Kada je za Alaha posalji svog sina.
Jest vala bolje I to nego da im srbi ovde mjeru uzimaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
puno prikladniji naziv bi bio nato fašisti 'zaboravili' obećanje da naoružaju jazavce u siriji.
Nisu to pobunjenici,to su klasicni teroristi
slazem se.. slicno onim "pobunjenicima" od pre 20 godina kod nas
Pojam "terorizam" je tako krivo shvaćen u zadnje vrijeme i u Americi se koristi tako da bi vlada mogla da radi sta god hoce sa svojim narodom. Jednostavno mogu reci da se bore protiv terorizma . Ali svakako, pojam je jako krivo shvaćen.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)