Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU je investirala 2 milijarde eura i jos ce 10 milijardi uloziti da s*ebe tursku (i tursku) poput .. Iraqa, Libije, Sirije, Sudana, Afganistana, Egipta, BiH, Yugoslavije, Ukrajine itd...
Da li EU poštuje nešto što traži Turska? Iako smatram da je sloboda medija bitna ona u stvarnosti ne postoji.
pitam se šta ti ljudi pišu da ih Herdogan babo hapsi, duboko me zanima
Sta EU ima sa Turskom???
Turke
Mozda jel Turska zeli u EU?!
Turkinje se navukle na hidžab,a diktator ih pendreči na protestima.
@Dr.Baltazar Hidžabje odlična stvar, štiti glavu a i ženu.
@Dr.Baltazar , casne sestre ne nose hidzab, vec redovnicki veo. U proslosti su udate zene imale obicaj nositi veo ili maramu. Time su svojoj okolini pokazivale, a muskarcima davale do znanja da su udate. Casne sestre kada se zarede (postanu casne sestre),pokriju kosu velom i time pokazuju da vise nisu slobodne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma to poludivlje pleme samo ograditi u rezervat..jedino to je resenje
eu trazi hahahahahahahahahaha!