Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvođenje sankcija uvijek je posljedica nemoći onoga ko ih uvodi.
Pa ima Rusiju i Iran i Kinu koje ga aktivno naoružavaju.Realno,mudžahidi se sada bore protiv svijetskih sila,sa običnim puškicama.Nemaju mudžahidi ni aviona ni tenkova ni bombardera ni helikoptera.Sve to Assad ima i opet gubi.Zato što se digo na Allaha i zato će biti ponižen.
Gdje amerika udari tu ste i vi vehabije, sto ne udarite na izrael *** vam materna, zato sto ste zajedno kao i protiv sirije.
Plači vlašino,isplači se. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
dole Assad i dole cifuti. Viva la revolucion.
Šta vise reci , koja evropa koja amerika kakva demokratija , 20000 stranih boraca je u siriji i mozete zamisliti demokratski stav evrope i SAD HEZBOLAH MORA NAPUSTITI SIRIJU hahahahahaha da nije zalosna ta demokratija bila bi u najmanju ruku smjesna... Nego evropo i ameriko jebes vasu demokratiju i sankcije bitno je da vase ptice ne lete siriskim nebom i vrlo bitno je da narod zna ko ratuje u siriji .... Nema objasnjenja za opstanak asada na vlasti sa 10 % populacije alavita i to nesto malo boraca hezbolaha ali ima narod sirije koji cvrsto stoji uz asada....
Najlakse je udariti na najslabije,sramota za EU da ne svate u kakvoj su situaciji bolje bi bilo da im pomognu a ne ovako !!
Misliš da im je stalo do naroda?
od fašista se drugo nije moglo ni očekivati. ALLAH, SYRIA ,BASHAR W BAS
jesam jesam evo tvoja mama mi šminka pišu
ja sam samo odgovorio na tvoj način, pogledaj postove pa ćeš vidjeti ko je koga prvi provocirao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)