Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad te EU brani sigurno ti nema spasa
Eto nek arapske zemlje brane palestince, sve se satiru
Ovo predstavljanje kao da se neko buni protiv toga sto Izrael ore Gazu, to nije istina, na zapadu apsolutno niko ne podrzava Gazu. Svi podrzavaju Izrael. A Bild njemacki je neki dan napisao da s tim demonstracijama Sarajevo podrzava Hamas koljace.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imal išta konkretno d ase preduzme a to oštro osudila,ma dosta je bajki vise
Dostaviti oružije je najbolje.
Sramota za cijeli tzv. muslimanski svijet, a naročito za mutave Arape. Gdje su sad pozivi mudžahidima da dođu i brane muslimane. Kad je bilo protiv Asada svi su otpuzali iz Evrope i Azije da stanu u ''odbranu'' islama! Jade jadne
ganjat cemo i mi vas po evropi ko dagestanci!!
Konacno je neko nazvao pravim imenom.
Ozbiljno? Izrazio zabrinutost? Oštro osudili? Woooow koja žestoka reakcija... Nema NATO bombe? Nema bar prijetiti ako se ne smire da će se reagovati? Nema njima slati trupe? Ništa? Nisam ni mislila. Pije kafu i piše... Jaaaaako sam zabrinut. Onda pročita vijest šta je JLo obukla sinoć...
Hajde neka ste i Židove nazvali teroristima, mada od vaših saopštenja nema ništa.
Koji licemjeri, ti napadi traju decenijama, sa različitim intezitetom ali traju bez prestanka.
Izrael kada bi atomsku bacio, svijet bi ih podrzao jer je vecina jevreja infiltrirana u masonske svjetske vođe, cionisti vladaju i SAD-om i ostalim naprednim zemljama novac je kod njih, pa uzmimo samo Hrvatsku i taj uticaj na njih, treba se zapitati kako je moguće da jedan narod nakon toliko svojih nevinih žrtava u 2. svjetskom ratu radi iste stvari drugom nevinom narodu! Jel treba biti pametan pa skontati da ubijanje civila i djece u Gazi nije napad na Hamas!
Je lintreba biti pametan pa gledati svoje interese jer ti je narod apartheidisan?
Vidjeli smo sami na vlastitoj koži, šta je Eu i njihova pomoć.
Polahko izlazi istina na povrsinu,Jeruzalm
Pa derpe jedno to se desava decenijama unazad i niko ne reaguje, nece ni sada sigurno!
Kako to, pa nije Hamas na Zapadnoj obali
Klasicno etnicko ciscenje ... i nastavak radnji koji su zapocete prije 77 godina... najgora genocidna 'nacija'
"Stano je istaknuo da je dužnost Izraela zaštititi civilno stanovništvo na Zapadnoj obali od ekstremističkog nasilja i privesti počinitelje pravdi." To je isto ko da si reko "duznost nacisticke Njemacke je zaštititi jevrejsko stanovništvo od ekstremističkog nasilja i privesti počinitelje pravdi."