Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nepopularna, ali očekivana mjera EU. Iako EU snosi jedan dio krivice za stanje na Bliskom istoku i sjeveru Afrike, ne znači da smije dopustiti pravu invaziju Arapa u zemlje EU. Kontrolirani ulazak, isključivo izbjeglica, da. Nekontrolirana invazija, svega i svakoga, sa tko zna kojim ciljem, ne.
konacno.. ovo su trebali uraditi kad je prvi brod sa krijumcarima i ilegalnim migrantima krenuo ka europi... Svi su ismijavali orbana, a covjek 100% u pravu.
udri jače manijače
treba ih primiti i poslati ih u njemačku, neka idu tamo, tko je kriv za raspadanje njihovih država neka odgovara, nitko nije dužan čuvati njemačke granice,..
Ništa normalnije nema nego presrest takav brod, migrante u izbjegličke kampove, posadu broda u zatvor na minimalno 15-20 godina a brod u rezalište ako je metalni, zapalit ako je drveni i to je jedino logično i ispravno postupanje u ovakvim situacijama...
neka muslimana, neka.
Zrinjski ovu odluku pozdravlja
I bilo je vrijeme...
eto ga ... licemjerju je kraj ... pobij one koji nisu za rat i gotovo
Ma neprave oni nivi svijetski poredak. Ma jok.
Trebao bi onda taj Kuvajčanin pojednostaviti stvari pa nek plati onim avionima EU da ih izbombarduje u startu da se niko ne pati.Bio sam ja nekad tamo,Srbi su narod i po za te Kuvajčane i Iračane.al ipak kad skontam tu su negdje otprilike
Ako dodju u BiH treba ih prihvatiti tim ljudima ne treba novac, treba im hrana, voda, higijena i osnovna odjeca da imaju dok ne dodju do izbjeglickih kampova. Kamo srece da je nasa BiH spremna ih primiti da ima veliki kamp ali nema na zalost ali zato im mozemo pomoci dok budu prolazili(ako budu) kroz nasu zemlju.
Trebali su to uraditi jos prije par godina a ne da puste krijumcare da zaradjuju na nevolji izbjeglica. Koliko ih je samo stradalo, na hiljade sto se zna, a sto se ne zna ko zna. Bez obzira koliko god se svi trudili da pomognu jadnom narodu, mora biti neki red, jer ni jedna zemlja nije u stanju u jednom danu smjestiti 30 hiljada izbjeglica, a novi samo pristizu. Jadan narod to samo mogu reci.
Bravo Srbi!!!! Jos jednom dijelimo lekcije!!! Malo sport, malo humanost... Laganica :)
nakotilo se cetnika na klixu, da ih je pronaci i poklat.
ma jebes nato, nato ne kolje. cetnike treba klat, pustis sebi slayer ili ilahiju i koljes cetnike. i onda ga spalis i posaljes gore u otadzbinu jer su srbi nebeski narod. zato ih je hitler spaljivao, pametan coek <3
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako migranti nisu odobravali upotrebu vojne sile kad je Evropa hrlila da pokupi njihovo ulje i benzin? Tad je bilo pokrice: mi uspostavljamo demokratiju! :)
vrlo lako su i crnci i indijci i azijati mogli poklopiti europljane, ali kad nisu na istom nivou razvijenosti i inteligencije, onda su ipak europljani njih iskoristili.