Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milionla cesa? milivaldi
To da malo izgrade da bi zidovi imali sta rusit za 2-3 godine mozda i ranije nazalost :(
dzihadom do pobjede, islamom do ponosa ! a cafirima hvala ali , da smo htjeli mir sa "izraelom" , to smo mogli davno dobiti !
Ko "VI" da ste htjeli ? Ti kad hoces kiflu da kupis ne mozes jer nemas 2 bona a o nekakvom miru s izraelom on pirca hah
Allah nam je pokazao pravi put a ostalo je na nama ! Protiv njih pripremite koliko god možete snage i konja za boj, da biste time zaplašili Allahove i vaše neprijatelje, i druge osim njih – vi ih ne poznajete, Allah ih zna. Sve što na Allahovom putu potrošite nadoknađeno će vam biti, neće vam se nepravda učiniti. (60) Kur'an Al-Anfal
Cifuti ruse i ubijaju EU gradi
Šta je "milioln" :)
miliolna Ko nam je to nepismen
Ko je zirant?
Kurva Evropa pere obraz parama, ko da pare mogu vratiti u život hiljade ubijene palestinske djece. By the way, pitanje za Klix: koliko je to milioLn eura?