Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Unishao ti jedan veliki Islamski materi....
cuj MORA dje pise da MORA nebudi lud cojece, koji ce vam kyrac balkanci pogotovo ovi islamski
stvarno je bolesno sta su uradili...jeli ovo znaci da sada neki bolesnik moze otvoriti portal i sprdati se sa holokaustom(Jevrejima) i genocidom u srebrenici a da mu zastitni znak bude izvadak iz zakona koji je usvojen?Katastrofa..treba ponovo tuziti BiH na sudu za ljudska prava.
koji ste vi religiozni shup.ci !!!
Prije klub katolika i protestanata. Tuta Bugarin samo vodi do Crnog Mora.
premijer eu-e belgijanac je hriscanske stranke,hehehe klub hrisacan eu
- Zvuči nevjerovatno, ali u Bosni i Hercegovini je dozvoljeno negiranje genocida, holokausta i zločina protiv čovječnosti! Tako su odlučili poslanici Predstavničkog doma Parlamenta BiH. Oni su 30. decembra 2009. godine u drugom čitanju usvojili izmjene i dopune Krivičnog zakona BiH sa 29 glasova. Jedino su poslanici iz SDP-a bili protiv, a uzdržan je bio poslanik iz SDS-a Mirko Okolić. Naime, usvojen je amandman poslanika Momčila Novakovića pa je izbačena odredba kojom se sankcionira negiranje genocida, holokausta i ratnih zločina. Izbacivanje te odredbe ultimativno je tražio poslanički Klub SNSD-a i to je bio uslov ove stranke, čiji je predsjednik Milorad Dodik, da prihvati izmjene Krivičnog zakona. \"Ovo je užasno i potpuno mimo svijeta. Izbacivanjem odredbi o kažnjavanju za negiranje genocida, holokausta i zločina protiv čovječnosti ne uvažavaju se ni međunarodne rezulucije i konvencije\", kaže poslanik Denis Bećirović.