Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sjedim na socijali svaki dan i zapadnoj socijali a stalno hvalim nasu bracu Turke i tacka. Selo hvali a u gradu zivi. I tacka.
gonzales je stari mason,imaju neđe njegove slike u kukuljici i s onom lentom ko dekan DIFa
@ Istina Tačno,tačno,tačno,tačno,tačno......TAČNO.Samo takvim načinom razmišljanja,potpuni smo Bošnjaci,i samo uz takve informacije,postajemo svijesni,šta nam je okruženje....goli munafici!
zasto bjeze iz turske svi,kad je ona tako napredna?samo gledaju da se docepaju zapadne europe,njima da se vize ukinu doslo bi ih 10 miliona:ODAVDE IZ NJEMACKE SE NIKO NE VRACA U TURSKU ZA STALNO.dok se velik broj talijana spanaca portugalaca hrvata poljaka vrati kuci
yeebeem li ti admine sve zivo i mrtvo prljavo baaliysko
http://www.youtube.com/watch?v=WnSZoj8sQWE&feature=related Istina je onaj koji vice tekbiiiir!
A koji si ti na snimku: http://www.sarajevo-x.com/svijet/eu/clanak/100508083/komentari#komentari
Ovo je moj idol http://www.youtube.com/watch?v=ytkqHLK9ejE
Umjesto da sjedim na europskoj socijali, radim na crno i pljujem po onima koji su me primili zato sto jos nisu presli nai.s.l.a.m, ja cu iza ledja toj mrskoj EU da pljujem po nekim opskurnim portalima i branim Tursku nasu majku. Ali mi ne pada zato na pamet da odem zivjeti u trusku, jer znam kako su nas B.o.snjake primili kao izbjeglice. Ipak cu ja Europi iza ledja nastaviti pljuvati, a velicacu Tursku. Jos cuvam zastavu s kojom sam mahao kod katedrale!
tur.ska i turci su izm.islili po.jam ku.lture i hu.manosti , jer da su tu.rci bili zlo.cnici nebi se na ba.lkanu gov.orio dr.ugi je.zik osim t.urskog, ko sto nebi bilo cr.kvi , man.astira i kat.edrala i sinag.oga vec samo dz.amija! VAZNO JE EU-I DA SU UKIN.ULI VI.ZE SR.PSKIM RAT.NIM ZL.OCINCIMA, SIL.EDZIJAMA, KRVO.LOCNIM UBI.CAMA BO..SNJAKA MUS.LIMANA, TU JE EU-A STA.VILA ZAU.VIJEK PECHAT SVOJEG UCEST.VOVANJA U GENOC.IDU BOS.NJAKA MUS.LIMANA ZAJE.DNO SA SR.BIJOM!!!
ta EU-a je izmislila u 19-m vijeku nac.iju s.rbije koja nije nikad postojala!!!! a ista eu-a je organiz.ovala i plan.irala et.nicka cis.cenja bo.snjaka i pocinila zajedno sa srbij.om jeda.naest ge.nocida nad bosn.jacima!!! . ta ista eu-a je ub.ila 6 miliona jev.reja u drugom svjetskom ratu a srbija je bila u cijeloj e-i prva drzava cista bez j.evreja u drugom svjetskom ratu!!!! ta ista eu-a je organizaovala uz milosevica i dobricu cosica et.nicko cis.cenje i geno.cid nad bo.snjacima prije dvade.set godina!!!! ta ista eu-a cuva licno sa bori.som tadicem najveceg mo.nstruma svih vremena u evropi genoci.dasa rat.ka mladica!!!! i ta eu-a nekom drzi moral i hoce reci ko je dobar i zasluzan da udje u eu-u u.bica i gen.ocidasa?!
kibla muslimana je u Meki a ne u brislu
Te azijske zemlje imaju prozivodnju, ali nemaju standard zivota i kupovnu moc svog stanovnistva, te je orijentirana ka IZVOZU. Ekonomija azijskih giganata zasovana je na pretpostavci da ce izvoz stalno rasti. Isto tako je \"subprime\" ekonomija bila zasnovana na postavci da ce cijene nekretnina stalno rasti.To se vec pokazalo kao neodrzivo, izvan balansa, te se jednim potresom tipa Grke moze smanjtii kupovna moc i uci u probleme. Kad su kineske fabrike otpustale radnike jer je pala americka kupovna moc zbog subprime-a doslo je do socijalnih nemira u Kini i to zato jer su te fabrike radile ISKLJUCIVO za izvozno trziste (SAD). Paralele su ocigledne!
nece oni turskuu svojim redovima iz poznatih razloga ali turska njih netreba kao sto ni oni nju ne trebaju..sve je to samo onako lafo capri..turska grabi prema jednoj ekonomskoj kao i vojnoj masineriji od koje ce opet neke male zemlje (danas genocidnog karaktera )da budu mljevene..mi nse trebamo pitati gdje smo mi tu ukljesteni izmedju dva fasisticka nastrojena monstruma..koji opet cekaju priliku da nam popiju i ovo malo preostale krvi sto nisu u zadnjem ratu iskapili..tursku kao prijete;ja imamo..evropa je pokazala sta nam misli 92-95g.....trebamo iskoristiti tursku masineriju da ojacamo i da mozemo parirati fasizmu u nekom sljedecem njihovom pokusaju..licno moje misljenje. .ovom akademiku@ adresu obavezno snimiti ..naci ljudinu i objasniti kakave posljedice svojim izjavama ovde plasira po svoj ionako monstrumski narod!!
@@ono ne seri to sa židovima. šta je to \"evropa\" jel to ima ime prezime i adresu i br LK? sereš. i nauči ko je finansiro hitlerovu ratnu mašineriju- ROTČILD koji je kolko znam ENGLESKI ŽIDOV zato opet- NE SERI