Obećali pomoć Libiji
0
EU: Blizu je kraj Gadafijevog režima
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blizu je kraj 100% -tne zaposlenosti, besplatnog školovanja bilo gdje u svijetu, stanova za sve, životnih namirnica po mizernim cijenama... FUJ - Dolazi DEMOKRATIJA!
ajde ba, sta sad?...nema vise Gadafija, sami su to htjeli. Vec ce se snaci bez njega nekako, svakao da nije ovog sranja, jednom je morao umrijeti. Pa nisu nedonoscad. 40 godina na vlasti, halo ba. 80% libijaca je zivjelo cijeli svoj zivot pod njegovom vlascu, vrijeme je bilo za neku promjenu.
nije blizu vec je on kao pzda zbrisao :) ali navi ce noi nega sito tao mubaraka, svaki tito mora pasti, narod vise ne vjeruje gubitnicima koji svaki dan trube vec stotine godina kako liberalne drzave nece uspjeti :D
\"Libija je na početku tranzicijskog procesa\", istakao je glasnogovornik i obećao \"konkretnu i političku\" pomoć Evrope \"u narednim danima, mjesecima i godinama\", TEŠKO ONIMA U TRANZICIJI
Nemoj ba da vas EU pomaze, ima da vas nema. Kada bi EU bila sposobna ona bi sebe pomogla
prvo im vratite dug, tako cete im za pocetak pomoci
pomoc u vidu beskonacnih kredita u CHF