Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@1%%::\"Ovi gore odugovlace i cekaju da vide hocemoli se mi dolje opet porokat izmedzu sebe,pa ce onda odlucit da li da nas ilida nas\" EU Ustav prevdidja samo 27 clanica KOLIKO IH VEC IMA, te se mora mijenjati da bi tek onda primili nove. Island je na listi zemalja koje EU zeli prikljuciti. Turska i Balkanske zemlje NISU na listi zemalja koje EU zeli prikljuciti nego koristiti za svoje ciljeve. Balkan je moneta za potkusurivanje u igri velikih igraca SAD, Britanije, Rusije, Francuske, Njemacke, pa i Kine. Pregovaraju medjusobno i vrse ustupke ili ucjenjuju jedni dr.u.ge putem trgovinom teritorija Balkana. Sanse da prime bilo koju drzavo nastalu nakon raspada SFRJ su MALO DO NIKAKVE. Prijem Hrvatske u NATO vec smatraju greskom, ali nece se mijesati ako dodje do.r...a..t..a.. iako je clanica. To je vec doslo sa visokog mjesta u Britaniji. Isti je stav prema \"ne-elitnim zemljama- clanicama EU, a to susve osim p.r.v..i..h 12 clanica EEZ, kasnije EU. Ukratko, na dobrom si tragu.
Ovi gore odugovlace i cekaju da vide hocemoli se mi dolje opet porokat izmedzu sebe,pa ce onda odlucit da li da nas ilida nas
@Pih meni se cini da si i ti neki potomak tih istih ,,smrda\'\'.Od koga ti nauci da pricas smrdo jedan.
p.s. klosari nebi znali ni pricat da im turaka nije bilo ipak oko 1800 rijeci iz njihovog \"smrdskog\" jezika je turskog porijekla
prvo vi primite smrdiju kod njih su zene dzabe za 30€ sat, pa kad vam dosade onda im po.ka.rajte frajere za 20€ mozda klosari zarade za penzije i da kupe tv, a da ne kradu i otimaju sve sto im se da na ruku. a turci su svjedoci da jos od davnina i 600 godina besplatnog sexa sa smrdkinjama i nije tako los.