Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ćemo Rusofile pitati, bolje da se svi predaju, da Rusi stignu na Balkan brže 😁 Da gledamo orgije crkve, Cece, Mitra Mirića, raznih zločinaca i kriminalaca
Bolje se opustite lakse ce biti ne slusajte prljave amere i evropljane koji zele robove i jeftinu radnu snavu
Pomela bi ih Rusija sve zajedno dok si rekao keks. Najgluplja moguća vlast u debilnim državama koje provociraju najveću nuklearnu silu na planeti.
Čemu nepotrebno trošenje para kad je zapad pobijedio putina, rusija je dvije veš-mašine do kapitulacije.
Smiješno kao kad bi Bugari i Grci rekli Turskoj ovuda nećeš proći. Pola evrope Rusiji Balkan Turskoj i miran kontinent.
A nama kampanja : Reci ne oruzju
Kojih 23% ponavljaš to ko papagaj. Hajde izračunaj ponovo. Republika Bosna 100%. Šta ti znaci tih privremenih i vjestačkih 49% kad je 80% toga prazna sumetina, brda i kamenjar. Plus presjećena na tri dijela, okaci to mačku o rep. Puhne vjetar i nema vise
Rusi nisu mogli maketi dalje od ukrajinskog sela, al svi ostali se digli da uzdizu ratnu atmosferu pa nalog velikih sila. Na kraju ce ispasti da rusi uopce nisu krivi za ovaj rat.
nek si ti makeo
zanimljivo je sto pobjednici pisu istoriju. Za 50 godina neko ce citati o ovome kao sto mi citamo za WW2 :)
Jooj ako ovo počne ima da se proširi do Balkana. Samo molim Boga da ne počneee niggaaaaaaaa
Ne sikiraj domaćine Balkan je obećan Turskoj a Rusiji pola Europe.
Pfffffttt