Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I nas bas Bake zeli to :D Mislim uspio je, bogat je k'o kralj kakve srednjovjekovne drzave
Serem i tebe i JeSuisCharlie onako vas sve redom dobro zaserem...
jebo vas turcin nego dali vas boli sto velika taxa iz tzv rs i tzv kantona gdje ima malo vise sokaca lijeze u sarajvo hohohooo
želim igrati za Katar, makar im na svakoj utakmici bio vodonoša i lopte nos'o! :)
Erdogan zeli biti ko Putin. Koga on zajebava. Da zeli biti ko kraljica Elizabeta onda bi imao simbolicnu i nikakvu moc, a ne totalitarnu kakvu nastoji da ima.
Indigont pa mora imati totalitarnu moć ako hoće da bude halifa. i U tome će uspjeti ako Bog da
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nastavak vijesti>erdogan postao transeksualac
Nevjernicima ne paše niko od muslimana, ne paše im bilo koji vjernik koji je iskren, ne paše im muslimansko bratstvo, a onog Morsija demokratski izabrali, ne paše im Erdogan a napravio od Turske najjaču na srednjem istoku.. koga god muslimani izaberu a da je iskren musliman, odma ga skidaju, pa je*em vas više, sad ćemo naći ISIL da nam pravi zakon kad vam ne pašu ni ovi umjereni
AK PARTI https://www.youtube.com/watch?v=4sZBcomweOU Ezilenlerin gür sesidir o Suskun dünyanın hür sesidir o Göründüğü gibi olan , gücünü milletten alan, R E C E P T A Y Y I P E R D O G AN !! Halkın adamı ,Hakkın aşığı O milyonların umut ışığı Mazlumlara sırdaş olan, Gariplere yoldaş olan R E C E P T A Y Y I P E R D O G AN !! Oldu her zaman sözünün eri Çıktığı yoldan dönmedi geri Kararlıdır davasında , anaların duasında R E C E P T A Y Y I P E R D O G AN !! Sözü dosdoğru ,yoktur riyası Zalimlerin korkulu rüyası İnandığı yolda gider , Yıllardır beklenen lider , R E C E P T A Y Y I P E R D O G AN !!
Baška tvoj haber, djeca već uče turski na tursko-bosanskom koledžu :)
Ako vi mislite da Turke ne interesuje Bosna, što ste se onda toliko uzje*ali kad je Turska htjela ući sa onim nosačem aviona u Neum :)))
Erdogan je naš vođa, halifa ako Bog da! Bošnjaci tj iskreni vjernici bilo koje nacije (ima i Srba koji su primili islam), Erdogan je veliki prijatelj Bosne, a bogami i Turci su iskreni prijatelji Bosni, i to zbog islama, na facebooku ima dosta grupa i stranica gdje se Turci i Bošnjaci druže, pa bujrum, samo malo pretražite na facebook. A inače 90% Turaka zna ko je rahmetli Alija, što im je Bosna bitna, šta se to dešavalo u Bosni, pogotovo u zadnje vrijeme, od 2000-te kako je Erdogan došao na vlast, da je bogdom on bio na vlasti 92-e al nije tad bilo, tad su bili komunisti na vlasti kao i kod nas, komunisti su pali kod njih, a padaju bogami i kod nas Bosna = Turska Pustite ove protivnike koji se prave muslimani, al da njima budemo pod nogom. Oni se samo crvaju od muke :)))
Hahaha, donijet ćemo mi Erdogana na rukama u Bosnu, neće mu trebati ni pancir ni blindirana limuzina, a vi ćete samo gledati sa prozora, nećete ni smjeti ni kroz pendžere pogledati
:)))))))))))))))))))))))))
Jedan jedini pravi vodja ! Redzep Tayyip Erdogan !!!
Erogan vam je lijepo porucio da bi volio postati Halifa jer je to islamski ekvivalent kralja (kraljice) !
Ne znam dali poznajes Yusef Al Qaradaoui ( Muslimanska Braca - ihwan muslimin) ali je rekao svim ulemima da taj kalifat krade sheriat..i da svi muslimani trebaju se dogovoriti oko tog khalifata a ne samo jedna grupa ( oni koji digiraraju trenutno IDiL itd). Znaci efendija totalno se ponasas naivno. A te rijeci nisam ja izmislila nego Al Qaradaoui koji govori istinu. Pozdrav
Eleonora, a ko bi trebao biti halifa, Dodik ili Kebo po tvom? Mrš
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Uhhhhh sto ga ne volim , ali ono baš... majci muž bio .
:)
E hebiga jarane jesil ti vidio kako pišaš, nemaš ti šanse da budes ko ova "engleskinja" Eržbet!
erdogan se blamira.
Erdogan je vec moderni sultan.
Aaa erdija.. On bi plavu krv.. Zato je on sprdio onolike pare na palatu.. Ovome je davno vakat bio za smjene..
Americki isprdak :)
oo bonne journee mademoiselle :) bio americki isprdak.. al meni se cini da je zaista umislio da je postao sultan pa poceo amerima tersat :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
E, hebi ga...promijeni spol ;-)))))))))))))))
Hahahahahahahahahahahah... E koga ovi nasi turkofili uzdizu u nebesa... Pffff, ahahaha...