Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto Erdogan i Agencija Anadolija slabo pričaju o turskom genocidu nad Armencima ili o raznim zločinima i ugnjetavanjima prema Kurdima ?????????
geographikal-u, isti razlozi zbog kojih Srbija i Srbi , te Tanjug i SRNA bježe od genocida u Bosni! Neke je sramota, a većinu je strah od ovo ili ono zemaljske kazne!
trebalo bi raditi na buđenju svijesti kod arapa, da se pomogne finansijski pa kupovina oružja od Srbije po povoljnim cijenama.
cuvaj ti ledja, care...od takve price vrlo brzo moze amerima doci inspiracija da ti uvode demokratiju...jos to nazovu proljecem... i ode glava...
...i pokusavace... a narod k'o narod, nigdje u masi nije plaho pametan... izdvojice "kriticnu masu", podmazati svim i svacim i hajmoooo borba za americku slobodu i vlastitu propast... mislim da su ameri odavno bacili oko na njih, obilaze oko njih k'o macak oko vruceg mlijeka...pitanj je trena i nacina...daj boze da nisam u pravu...
joooj... za prvi dio posta ti nista necu reci, ali ti moram reci za ovo "kod nas narod jeste blesav ali ne toliko - i bar se naucio tome da se vlast mijenja samo na izborima"... ja ne mogu da vjerujem da neko jos misli da "nas narod nije TOLIKO blesav... ja iskreno smatram da je nas narod nenadyebivo glup i pravo sam tuzna zbog toga. i ne mislim da se ista plaho rjesava na izborima... da ameri stoicki podnose takvu neizvjesnost?! o, no... ali mi je super sto nisu svi skeptci kao ja i sto, eto, postoje neki poput tebe koji smatraju da se na izborima moze nesto promijeniti. i nadam se da si u pravu ti, a ne ja ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je Erdogane ti makar pičaš javno a neki papci ne smiju ni da se pojave u medij-ma da kažu šta misle. Al et opet ne znam ne mozeš ti ništa sam protiv Amerike ipak je to vodeća svjetska sila.
Pusti tu priču ''ne možemo ništa!'', itekako mogu i moraju. Inače, nema koristi od prazne priče. Ionako je vrijeme da se ovaj svijet i svjetski poredak pošteno isklofaju. Isklofat će ga Bog uskoro, zaslužili smo, što jest jest.
...gle, što se erdogan pododikio...