Ne rade ništa ni za Siriju
320
Erdogan: UN je mirno gledao patnje naroda u Bosni
Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Erdogan i njegova partija tek su počeli da vladaju u zadnjih 10 godina, a dok je kod nas agresija i genocid bjesnio u Turskoj su na vlasti bili sekularisti. Uglavnom, jedina super sila vojno, politički i ekonomski koja je naš saveznik, još da smo mi Bošnjaci barem malo veći radnici a malo manji lopovi, znali bi iskoristiti Erdoganovu Tursku. Bez obzira šta mislili o Turskoj ili Erdoganu, ne može se zaobići njihov uspjeh na svim planovima, kako diplomatskim, ekonomskim, ali i vojnim...jači su iz dana u dan.
Erdogan je vođa i političar svjetske klase.
UN CE MIRNO GLEDATI PATNJE NARODA I U SAMOJ TURSKOJ......ERDOGANU BLENTO JEDAN....UDRUZI SE S BRACOM IZ IRANA...NEMOJTE UVIJEK BITI OKUPATORI I I KOLONIZATORI.....PODRZI SVOJ NAROD,KAO STO JE NAROD TEBE PODRZO NA IZBORIMA....
I hinduizam,judaizam i budizam su stariji od kršćanstva.Da li su ti oni mjerilo ispravnosti u odnosu na druge religije?
www.sarajevoin.com jedini SARAJEVSKI internet medij
@istina; ako ce mo posteno, jos stariji i od judeizma i od hriscanstva je shamanizam. dakle istina je relativn stvar; a religija nema veze sa realnim zivotom ;)
UN mirno gleda patnje Kurda i sta ce mo sad licemjerni dzamijasu
islam je bas vjera po narudzbi muhamedu se prohtjelo da bude kurcina u svome kraju pa onda kao putujuci trgovac pokupio iz judaizma i hriscanstva i jos sam malo dodao i napravio svoju vjeru koju je prodao za male pare tim kamilojebcima u aziji, zna se koja je starija vjera i samim tim istinita!!
Željko pohiti sa strankom. DRUG ČLAN
brat Erdogan
Jah. 500 godina njihovog terora. Nasao se on da prica
Ono što Turska poklopi kao svoju interesnu zonu, neće biti dio EU. Primjer vam je Sjeverni Kipar. Dobro se moji dragi Bošnjaci saberite i oduzmite i skontajte konačno hoćete li u EU ili da budete sa Turskom u savezu. Oboje neće ići i u to budite 100% sigurni. Lažu vas kad vam govore suprotno.
oni ti ga puse taype!!! podrska/potpora
Bas prije Otomana su bili Bosnjani....Zahvaljujuci Turcima i islamizaciju mogle su susjedne zemlje bolje prisvojiti Bosance nemuslimane.
vjerujete? bog vam pomogao da vjerujete u (l)jude.... imbecili, koji ste...
Nema vece stoke od Turaka...
ako se vi ne prisjetite ko i sta ste, cijeli svjet ce otici do vraga , djavola ili sejtana, svejedno