Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Dodik ne vjeruje
Sto forsiraju svaki dan ovog Brku. Da nije bilo njegovih sad bi Bosna bila normalna evropska zemlja sa svim evropskim standardima. Ovako smo dno dna, u Evropi nas vise dozivljavaju kao bliskoistocnjake nego evropljane.
A sta je uradjeno osim price? Evo ga ko senad na face-u, "mi smo prbi ovo, mi smo prvi ono".. Smatram da je Erdogan napravio velike stvari u turskoj i procvjetali su u njegovom mandatu, i nama bi dobro dosao jedan takav lider ali bojim se da je ovo malo vise predizborna kampanja nego iskrenost.
Erdogan,svjetski poznat genocidas koji vrsi genocid nad Kurdima a ovde prodaje humanost i finucu,samo da bi na izborima dobio glasove. Kako ga nije sramota da se ukljucuje u temu o Palestini,koja je konacno po prvi put u istoriji postala drzava 2012-e ,dok on Kurdima koje genocidise ne da pravo ni na kulturnu autonomiju a kamoli na drzavu? U Turskoj zivi 15 miliona Kurda koje genocidisu desetljecima i koji imaju veci problem od Palestinaca a ovaj kreten ovde nekome prodaje maglu.
...opet ublehaš? ...hoš orden za tu lažnu humanost?
..vidjel ti Kelly Brook?
...vidjeh...iznervira me stupidni naslov "san svakog muškarca"...šta zna polupismeni novinar, nego do bola stupidan naslov..
Za one koji govore što Erdogane ne pošalješ vojsku itd... Šta će uradit sam ? Kad ima protiv sebe i Izrael i Ameriku koja podržava Jevreje + Rusiju retardiranu ... Niko drugi nema muda da se suprostavi da mu pomogne
pa sto onda prica supljake pred izbore?
Ono sto slijedi je pad proamerickih i proizraelakih rezima u arapskom svijetu i instaliranje anti americkih i antiizraelskih. Inace, rasti ce raspolozenje protiv izraela + antiizraelsle vlada kod arapa, tada ce jevreji reci da su stvarno ugroženi i zapceti ce pravi rat protiv arapa sto ce biti, razumije se, WW III.
...arapske dinastije se brinu oko očuanja sopstenih privilegija...j­ebe im se za palestince...fatah je pokušao svrgnuti hašemitsku dinastiju u jordanu, tako da su tamogdje su bili dobro primljeni, guzicom sebi zatvorili vrata.
U cijelom svijetu su ljudi ljuti na izrael, arapi pogotovo, mislim da ce se vlast mijenjati, cak mislim da to izrael i zeli kao izgovor za rat.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Av av av av" - Tajip Erdogan
...niste nijemo posmatrali...pa i niste...puno ste brbljali...baš to palestincima u gazi pravi neku razliku..odmah ga raketa u sred glave manje boli :-)