Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u pravu je erdogan...teroristi su japanci
budizam je vrlo opasna religija...
nego kako...uvek su u istoriji terorisali druge i drugacije
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovaj novi klix je puno los
erdogan je majmun nevjernik zašto ne ode na hadz u Meku I Međimurja ne smije jer bi ga tamo riješili zivota
sve zločince fašiste bilo kome vjere treba riješit postojanja i života ovo što se dešava sa isilovce nema nikakve veze sa vjerom to su šugavi prasci prežderali se prasetine i prepili se rakije smrad su to a ne vjernici
Čuj ovoga...kaže ..."islam je religija mira"...i to kaže dok se muslimani u ime te iste religije isrebljuju a njegovi (islamski) tenkovi gaze po drugoj takodje islamskoj drzavi, jeli ovaj sišao sa uma ili je samo licemjer ?
Cuj ovog cmeljavca pa donedavno si ukidao u turskoj ljudima youtube i net sad se zahvaljujes liku a ni ne znas ga! Ovaj erdogan je ludjacki licemjer
Tako je Turcovu lazljivi i podmukli. Zuckerberg je u pravu i nemoj vise da mu blokiras mrezu u Turskoj....dzubre dvolicno....isti si ko i sav tvoj narod.
Oce li sad gasiti facebook.
svaka cast zukiju!
Od milijardi stanovnika jedino se nasao Marko da kaze da nisu svi muslimani teroristi. Tacno nisu svi, pa da su svi nebi ovi drugi imali priliku ni ovo da napisu.
cuj ne mogu bit muslimani ... hahahahaa ovaj lik je izgubuio vezu sa stvarnoscu kad je srusio ruski avion