Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cini mi se da se Putin previse razmahao
zna ovaj čovjek nešto, https://www.youtube.com/watch?v=bWM8EYUJc3Y&feature=youtube_gdata_player
vejsilo ma jašta je,u tome je problem,ovaj incident će samo upozoriti rusku avijaciju da moraju biti puno puno ozbiljniji.Turska nije Ukraina nije trebalo do ovoga doći ali eto jbga
Niko u Evropi nevoli ovog gospodina. Zasto ? Najvise zbog toga sto je jako napredan i uspjesan....pobozan...turcin...human (sjetite se poplava) ....hrabar ....itd.
erdogan to nikad ne bi smeo da uradi bez odobrenja nato. samo neka on veruje NATO paktu..sad ga je ugasio.putin ce verovatno da mu vrati sa kamatom. nije covek ni svestan kakvu bedu je sebi natovario na vrat.
j.ebace ti rujo mamine mame mamu...
Mi i ne znamo ko sve leti iznad nas :)))
TURSKA GENOCIDNA DRŽAVA, ADOLF ERODGAN .
Od pocetka ruskog bombardovanja u Siriji , rusi su nekoliko puta ulazili u vazdusni prostor Turske (tako su mediji izvijestavali) za sto ih je Turska upozoravala i bilo je pitanje vremena kada ce se to ponoviti i izazvati jedan veliki incident.Sigurno da odnosi Turske i Rusije nece biti tako dobri kao prije a jedno je sigurno tacno da Rusija nece moci spasiti Asada jer ce morati da bombarduje samo ISIL ili se mora iskljuciti iz ove igre....
Sta kaze stiti svoje granice, a to sto mu kroz tu granicu prolaze konviji nafte, teroristi i isti oni imigranti koji osvajaju Evropu. A rus mu usao na 6000 metara visine na par sekundi i odmah frka. Budi musko i reci pravi razlog yebo te Obama u paksu.
TURSKA JE GENOCIDNA DRŽAVA
Glup si k'o tocak
Glup si k'o tocak
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je cirkus koliko Bosnjaci vole Tursku, a nama kenjaju za ruse. Nas makar rus nije osvajao i ugnjetavao.
Sa tugom se sjećamo masakra nad nedužnim građanima Kurdima u sred Ankare.
Ja, prosjecni, dobri, merhametli, napaceni Bosnjak, svojevremeno (za vrijeme rata i neposredno poslije), veliki (amerikanizirani) stovalac lika i djela Billa Clintona, mrzitelj svega sa ruskim i pravoslavnim predznakom, a nekoliko godina poslije amerikanomrzac iz razloga svih zala koje ova "nama muslimanima mrska neprijateljska" zemlja pocini protiv nase brace muslimana sirom planete, ali istovremeno glorifikant Erdoana, vrhovnog nam vodje, obradovah se skorasnjim napadima Rusije na ISIL, prihvativsi Putina kao spasioca i jedinog na ovoj planeti koji moze tim americkim pokvarenjacima stati u kraj, sada sam potpuno zbunjen. Skoro sam pitao "jesmol sRusima ilsmo sTurcima". Teski dani za moju malenkost, napacenog Bosnju, jer ne znam za sad koji su ovdje "nasi". Halalite braco, neuk sam.
Oni su sa nama jer mi smo sila,imamo tri puske M-16 i helikopter.
Ovde se vise nezna ko koga j..e.Svi su oni zajedno. Samo znam da zagusti obicni narod bi moro prvi zaduzit pusku.Zato ovim balavcima porucujem da ne seru. Ovo rokaj ga,Putine poravnaj ih sa zemljom.
ADOLF ERDOGAN
Ne mogu ti ja biti sestra, debilu
TURSKA JE GENOCIDNA DRŽAVA IZMEĐU OSTALOG IZVRŠILA JE GENOCID NAD JERMENIMA I ASIRCIMA, A SADA TO ČINI I NAD SIRIJCIMA. BOJKOT SVEGA FAŠISTIČKO TURSKOG.
da pogodim smrdin?
Pogadjaj koliko želiš mater ti smrdi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U saopstenju koje je Turska uputila NATO-u, Ruski avioni su iznad teritorije Turske bili 17 sec. Postavlja se pitanje u kojih 5 min su ih upozoravali 10 puta?
Nisu prelijetali dva puta, nego su u pitanju bila dva aviona, ukupno 17 sec. Koliko ja znam, u medjunarodnom pravu, nezapamcen je slucaj rusenja aviona koji se bori na istoj strani kao i drzava cije vazdusne granice su povrijedjene. Cilj rusenja aviona nije k...., nego otklanjanje opasnosti. Ako su znali da je Ruski i ako su antiteroristi nisu ga smjeli srusiti ili bolje da kazem, nisu trebali. E ubijanje vojnika je druga prica jer to pokazuje da cilj nije bio zastita vazdusnog prostora i otklanjanje opasnosti. Da su vojnici predati Rusiji uz protest, onda bi prica o granici imala smisla. Po meni je to otvoreni neprijateljski cin i mislim da ce reakcija Putina biti veoma ozbiljna.