Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti si brate redzepe napravio ogromnu gresku sad mars i cekaj svoje tursko proljece.
Koji si ti kurton da odlučuješ da predsjednik neke države treba da ide ili ne. Ti si veliki fašista i red bi bio da ti ideš. Treba da odgovaraš za ratne zločine učinjene nad narodom Sirije jer si otvoreno podrvao pobunjenike i ISIL. Ratni zločinac si jer naredjuješ ubijanje Kurda. Ti si fašistička svinja.
bio bi zadovoljan da rusi bombarduju kurdema problem je kada tuku islamiste teroriste,koljače
Erdogan i turkofili iz Bosne i Sandaža (SDA Bošnjaci) na aparatima. Do bola hahahaha.
Sad će Erdogan zbog toga bombardovati Kurde.
Ovaj Americki dupelizac izgleda da nije svjestan kakvu on gresku pravi podrzavajuci Isil...zar mu nije zao Libijaca pa bi sada totalno unistio i Sirijce.
ZIVIO PREDSJEDNIK ASAD! cim placu ovi sa zapada znaci da je putin udario gdje najvise boli https://www.facebook.com/130026217077914/videos/vb.130026217077914/935234373223757/?type=3&theater DERI BRADONJEE
http://www.theguardian.com/world/2015/sep/23/putins-closest-ally-and-his-biggest-liability
Pa najbolji prijatelj PUTINA je bradonja glupane glupi citaj malo i edukuj se
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Stvarno sam mislio da je on dobar i pošten, ali me je ovih dana razočarao.
A koalicijsko bombardovanje je prihvatljivo kao i tvoje bombardovanje kurda,kao i bombardovanje S.Arabije u Jemenu,samo nije Rusko prihvatljivo.Joj sto ne mogu vise ovih licemjera i ove propagande,to je strašno
Logika je da se podrzava nelegalno bombardovanje zato sto vec neko drugi nelegalno bombarduje???